Bouwvakantie

Let op! Wij gaan op vakantie tussen 1 t/m 15 augustus 2022.

Het is weer zo ver, de bouwvakantie komt er aan. Ons team heeft een drukke jaar achter de rug en moet weer de nodige rust pakken. Zo kunnen wij de beste service blijven garanderen zoals u gewend bent bij AFIUM.

Tijdens de bouwvakantie worden onze (vracht)wagens gerepareerd, ons showroom en magazijn gerenoveerd, voorraad aangevuld en nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment.

Wat zullen onze klanten merken van de sluiting?

  • Tussen 25 juli 2022 en 15 augustus 2022 zullen wij niet meer leveren op uw adres met de vrachtservice.
  • Postzendingen gaan wel door tot 1 augustus 2022. Onder postzendingen vallen de proefstalen, (elektrische) handdoekradiatoren en installatiematerialen en alle andere lichtgewicht producten. Geen tegels, laminaat, pvc of verticale- of paneelradiatoren bijvoorbeeld.
  • Afhalen in ons magazijn is wel mogelijk tot 1 augustus 2022. Tussen 1 augustus en 15 augustus is de magazijn gesloten, dus kan er ook niet afgehaald worden.
  • Tussen 1-15 augustus worden geen e-mails, chats of telefoons beantwoord.

Bestellingen die worden geplaatst met het verzoek af te leveren door de vrachtservice tussen de periode 25 juli 2022 en 15 augustus 2022 worden pas ingepland op een datum na 15 augustus 2022. Maak vooral gebruik van de postcodechecker in de laatste week voor 25 juli 2022 voor een indicatie of uw levering valt op een datum voor de stop of na de stop. De postcodechecker kunt u terug vinden op de informatiepagina Bezorgen / Afhalen, hieronder url:

https://afium.nl/bezorgen-afhalen