Menu
Your Cart

Trapleuninghouders

Wil je jouw trapleuning veilig en stijlvol bevestigen? Ontdek dan de praktische en fraaie trapleuninghouders van Afium. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houder of een moderne variant, wij hebben wat je zoekt.

===SEOSPLIT===

Combineer veiligheid en stijl

In eerste instantie heb je trapleuninghouders natuurlijk nodig om je trapleuningen te bevestigen en veiligheid op de trap te garanderen. Trapleuninghouders hoeven echter niet saai te zijn. Deze houders komen in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze naadloos aansluiten op jouw trapleuning. Of je nu een trapleuninghouder zoekt die past bij een moderne en minimalistische trap of bij een meer klassieke trap, er is voor ieder wat wils!

Trapleuninghouder zwart of wit?

Bij het kiezen van een trapleuninghouder zijn zwart en wit de meest gebruikelijke kleuren. De beslissing is geheel aan jou. Heb je een donker interieur met zwarte accenten? Dan past een zwarte trapleuninghouder perfect. Ga je voor een trap met witte treden en lichte details? Dan is een witte trapleuninghouder ideaal. Ontdek ons uitgebreide assortiment van trapleuninghouders in diverse kleuren en stijlen en kies degene die het beste bij jouw trap en trapleuning past.

Hoe installeer je een trapleuninghouder?

Onze trapleuninghouders zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie en kunnen worden aangepast aan verschillende trap-ontwerpen en materialen. Het installeren van een trapleuninghouder is een relatief eenvoudige klus, maar het vereist wel nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Volg deze stappen om je trapleuninghouder stevig en veilig te monteren:

  • Kies de juiste positie: Bepaal eerst waar je de trapleuninghouder wilt plaatsen. Zorg voor een stevige locatie die het gewicht van de leuning kan dragen.
  • Markeer de boorgaten: Maarkeer de positie van de boorgaten op de muur. Zorg ervoor dat de gaten waterpas en op gelijke hoogte zijn.
  • Boor de gaten: Kies voor de juiste boormachine voor het type muur waarin je boort.
  • Plaats pluggen: Steek de pluggen in de geboorde gaten. Dit zorgt voor een stevige bevestiging van de trapleuninghouder aan de muur.
  • Bevestig de houder: Schroef de trapleuninghouder stevig vast aan de muur met de meegeleverde schroeven. Check dat de houder goed is uitgelijnd en stevig vastzit.
  • Controleer de stabiliteit: Voordat je de trapleuning installeert, controleer je of de houder stevig en stabiel is bevestigd aan de muur. Geef er een lichte ruk aan om te testen of deze goed vastzit.
  • Monteer de trapleuning: Nadat de houder stevig is geïnstalleerd, monteer je de trapleuning gelijkmatig en stevig volgens de instructies.

Koop jouw trapleuninghouder Bij Afium

Het bestellen van jouw ideale trapleuninghouder bij Afium is eenvoudig en snel. Blader door ons uitgebreide assortiment, kies de gewenste stijl en afwerking, en plaats je bestelling met slechts een paar klikken. Binnen no-time heb je jouw trapleuninghouder binnen en kun je verder met de renovatie van je trap. Heb je hulp nodig om de juiste trapleuninghouder voor jouw trap te vinden? Neem dan contact op met onze deskundige experts. Je kunt ook altijd een bezoek plannen aan onze showroom om al onze trapleuningen en trapleuninghouders van dichtbij te bekijken.

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.