Menu
Your Cart

Over AFIUM

AFIUM is al meer dan 10 jaar actief in de sector met het principe van correcte en snelle levering. Als een van de grootste en toonaangevende bedrijven beschikken we over in totaal 4500 m2 winkel- en opslagruimte.

Het creëren van een warme, familiaire sfeer met meer dan 60 ervaren medewerkers en het leveren van de beste kwaliteit van dienstverlening zijn onze belangrijkste principes. Bij AFIUM zijn we ons er terdege van bewust dat samenwerking de sleutel is tot het leveren van de beste service. We zijn enerzijds trots op onze prestaties uit het verleden, maar kijken anderzijds ook hoopvol naar de toekomst.

Onze magazijnen in Rotterdam zijn uitgerust met een geavanceerde technologische infrastructuur, werken volledig met het barcodesysteem en bieden snelle en veilige oplossingen voor onze klanten met een breed productassortiment.

De visie van AFIUM:

  • De klanttevredenheid garanderen in overeenstemming met de verzoeken van onze klanten, door onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.
  • Onze kosten minimaliseren en efficiënt werken door steeds groter in te kopen, waardoor we onze welbekende laagsteprijsgarantie kunnen voortzetten.
  • Het marktaandeel vergroten door nieuwe gebruikers te bereiken in de doelregio's en markten binnen de bouwsector.
  • Continu streven naar uitmuntendheid op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkplek, alsook milieubescherming.
  • De ontwikkeling van onze medewerkers ondersteunen door ervoor te zorgen dat zij hun potentieel op het hoogste niveau benutten en hun betrokkenheid vergroten, met een principiële, verantwoordelijke en motiverende leiderschapsaanpak om onze instelling zowel vandaag als in de toekomst succesvol te maken.
  • Flexibel teamwerk ondersteunen en ontwikkelen dat kan inspelen op behoeften in overeenstemming met veranderende economische omstandigheden.


Of je nu online of in de winkel koopt, je krijgt altijd de beste service. We gaan graag een stapje verder om je zo goed mogelijk te helpen. Alles om jouw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. En mocht er toch eens iets misgaan, dan lost onze klantenservice dat altijd goed op.