Menu
Your Cart

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik betalen bij afium.nl

Betalen met iDEAL:

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met Paypal:

Met PayPal betalen is bij Nederlandse webwinkels super makkelijk en veilig. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens worden uw gegevens en aankopen beschermd! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

Als een in aanmerking komend object, dat u online heeft gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt.

 

Achteraf betalen met AfterPay

Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Afium het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u 14 dagen nadat u uw bestelling heeft afgerond een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Afium betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2500,- Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. De contole duur 1 seconde op het moment dat u uw order bevestigd. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 

Betalen in termijnen met Spraypay.

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen.

Voor sommige categorieën zijn ook de looptijden 48 en 60 maanden beschikbaar. We willen namelijk niet dat de levensduur van het product korter is dan de looptijd. Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.
Betalen met IN3 in 3 termijnen. (Geen rente)

Pay in3

Pay In3 is dus een betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen in 3 termijnen. Dit betekent dat je drie maanden achter elkaar hetzelfde bedrag betaalt. Elke maand dus een derde van het totaal bedrag. Het mooie aan Pay In3 is dat je geen rente hoeft te betalen en dat je niet BKR geregistreerd wordt.
Betalen met ALMA in 4 termijnen. (Geen rente)

Alma Pay

Alma Pay is 1 van de grootste Europese aanbieders van gespreid betalen. In Frankrijk en België is dit een super populair betaalmiddel dat wordt gebruikt. Alma heeft nu ook zijn intrede gedaan in Nederland. Je kunt je betaling verdelen in 4 termijnen waarbij je de eerst termijn direct betaalt en de rest kunt verdelen in 3 maanden. Ook bij ALMA is er geen BKR registratie. Let op: ALMA pay wordt niet aangeboden in de Checkout. Neem hiervoor contact met ons op. ALMA pay heeft een acceptatie van 95% en uw aanvraag wordt bij altijd goedgekeurd omdat wij de risico op niet betaling op ons nemen.
Belgische klanten kunnen betalen met Mr Cash / Bancontact.

Mister Cash

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem die enkel te vinden is op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zo een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten.Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen.

Klanten uit Duitsland kunnen betalen met Giropay.

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt.Het realtime betaalsysteem werkt eenvoudig en kent veel gemak voor Duitse rekeninghouders.

U kunt ook betalen met de volgende betaalmethoden:

Visa, Mastercard, Maestro, American Express en met PIN