Menu
Your Cart

Toiletreservoirs

Een toiletreservoir is een onmisbaar onderdeel van elk toilet. Het bevindt zich aan de achterkant van het toilet en slaat water op voor het doorspoelen van het toilet. Hoewel het vaak over het hoofd wordt gezien, speelt het een cruciale rol in de functionaliteit en het comfort van jouw badkamer of toiletruimte. Bij Afium bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige toiletreservoirs die aan al jouw behoeften voldoen.

===SEOSPLIT===

Waarom een kwalitatief toiletreservoir belangrijk is

Een goed functionerend toiletreservoir is essentieel voor een optimaal werkend toilet. Hier zijn een aantal redenen waarom de kwaliteit van je toiletreservoir belangrijk is:

  • Efficiëntie: Een hoogwaardig toiletreservoir zorgt voor een krachtige spoeling met minimaal waterverbruik, wat beter is voor het milieu en zorgt voor lagere waterrekeningen.
  • Duurzaamheid: Kies voor een toiletreservoir van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, zodat je jarenlang kunt genieten van probleemloos gebruik.
  • Stijl: Wij bieden toiletreservoirs inclusief ombouw. Deze kunnen bijdragen aan het algehele uiterlijk van je badkamer of toiletruimte. Je vindt bij ons een scala aan stijlvolle opties die perfect passen bij je interieur.
  • Betrouwbaarheid: Vertrouw op merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Bij Afium selecteren we alleen toiletreservoirs van gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat je een product van topkwaliteit ontvangt.

Het kopen van een toiletreservoir

Bij het kopen van een toiletreservoir zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hier zijn een paar tips om je te helpen bij het kiezen van het juiste reservoir voor jouw badkamer of toiletruimte:

  • Grootte en capaciteit: Kies een reservoir met voldoende capaciteit om aan je behoeften te voldoen, maar zorg ervoor dat het ook past bij de beschikbare ruimte in je badkamer of toilet.
  • Spoelsysteem: Overweeg verschillende spoelsystemen, zoals dual flush of een drukspoeler, en kies degene die het beste bij je gebruikspatroon past.
  • Stijl en design: Kies een reservoir dat past in het interieur van jouw badkamer of toiletruimte.
  • Installatie: Bedenk bij het kiezen van een reservoir of het gemakkelijk te installeren is, in de ruimte past en of het aansluit op andere onderdelen van jouw toilet.

Vind het perfecte toiletreservoir voor jouw badkamer

Ontdek ons uitgebreide assortiment toiletreservoirs en upgrade je badkamer met functionaliteit, stijl en kwaliteit. Bij Afium streven we ernaar jouw badkamerervaring te verbeteren, niet alleen met onze toiletreservoirs maar ook staande toiletten, bedieningsplaten en toiletbrillen. Ook voor de rest van je badkamer of toiletruimte kun je bij ons terecht, we hebben onder andere fonteinen voor het toilet, vloertegels en wandtegels.

Vergelijken0

Producten (8)

Geberit UP100 Duofix
enkele werkdagen
Model: 2000-1

Geberit UP100 Duofix

Toepassing- Voor inbouw in deelhoog of ruimtehoog Duofix systeemwand  - Voor montage bevestigd aan gemetselde of droogbouwwand  - Voor inbouw in deelhoog of ruimtehoog voorzetwandinstallatie bevestigd aan gemetselde of droogbouwwand  - Voor inbouw in ruimtehoog droogbouwwand&nb..
€152,90
Excl. BTW:€126,36
Geberit UP320 Duofix
enkele werkdagen
Model: 2001-1

Geberit UP320 Duofix

Dit Geberit Duofix inbouwreservoir UP320 is geschikt voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening. Dit Geberit Duofix UP320 inbouw-reservoir heeft een hoogte van 112cm en heeft een inhoud van max. 7,5 liter water. Het UP320 van Geberit inbouwreservoir is eenvoudig te monteren omdat u ..
€239,58
Excl. BTW:€198,00
Voldac wc-vergruizer
-30 % enkele werkdagen
Model: 14900

Voldac wc-vergruizer

Voldac wc-vergruizerPomp : 220V-230Vpomp : 50hz600 w vermogen3 Ampere, maxvertikale duwkracht 6,5 mmax. horizontale duwkracht 60 m3 aansluitingen mogelijk.Met een wc-vergruizer bent u vrij om te kiezen waar u uw toilet in uw huis plaatst. Door de vergruizer, die alles vanuit het toilet aanzuigt, v..
€239,94 €342,77
Excl. BTW:€198,30
Florence Inbouwreservoir Oostende
enkele werkdagen
Model: FAB_1004

Florence Inbouwreservoir Oostende

Inbouwreservoir, Inclusief Toiletblokhouder..
€272,25
Excl. BTW:€225,00
Florence Inbouwreservoir Genk
enkele werkdagen
Model: FAB_1011

Florence Inbouwreservoir Genk

Inbouwreservoir, SLIM..
€381,15
Excl. BTW:€315,00
Florence Inbouwreservoir Gent
enkele werkdagen
Model: FAB_1012

Florence Inbouwreservoir Gent

Inbouwreservoir..
€451,33
Excl. BTW:€373,00
Sensor voorzetreservoir+ombouw wit
-30 % enkele werkdagen
Model: 14879

Sensor voorzetreservoir+ombouw wit

Sensor voorzetreservoir+ombouwDit revolutionaire reservoir met ombouw zorgt voor ware luxe in iedere toiletruimte. Buiten de chique uitstraling biedt het functionaliteiten die iedereen wenst.Op een toets drukken om door te spoelen is niet meer nodig. Doorspoelen wordt zo makkelijk als een lichte tik..
€469,14 €670,20
Excl. BTW:€387,72
Sensor voorzetreservoir+ombouw zwart
-30 % enkele werkdagen
Model: 15146

Sensor voorzetreservoir+ombouw zwart

Sensor voorzetreservoir+ombouw zwartDit revolutionaire reservoir met ombouw zorgt voor ware luxe in iedere toiletruimte. Buiten de chique uitstraling biedt het functionaliteiten die iedereen wenst.Op een toets drukken om door te spoelen is niet meer nodig. Doorspoelen wordt zo makkelijk als een lich..
€689,94 €985,63
Excl. BTW:€570,20
1 - 8 van 8 (1 pagina's)