Menu
Your Cart

Douchegoten

Bij Afium begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende en mooie badkamer is. Daarom bieden we een uitgebreide selectie douchegoten aan, ontworpen om jouw douche-ervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar douchegoten zonder flens of douchegoten met flens, we hebben voor elk type installatie de juiste oplossing.

===SEOSPLIT===

Een douchegoot voor iedere badkamer koop je bij Afium

Een douchegoot is misschien niet het meest aantrekkelijke onderdeel van een nieuwe douche, maar wel zeer belangrijk. Een goede waterafvoer voorkomt lekkages en wateroverlast. Daarom hebben wij een ruim assortiment douchegoten, zodat je altijd een douchegoot vindt die bij jouw badkamer past. Daarnaast hebben we alles om je afvoer correct aan te sluiten.  

Douchegoten zonder flens

Douchegoten zonder flens zijn ideaal voor wie op zoek is naar een naadloze en strakke afwerking. Deze douchegoten worden direct in de vloer geïnstalleerd, waardoor ze perfect passen bij een modern en minimalistisch interieur. Enkele belangrijke kenmerken zijn:

  • Naadloze integratie met de vloer voor een strakke uitstraling.

  • Geschikt voor zowel betegelde als niet-betegelde vloeren.

  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Onze douchegoten zonder flens bieden de perfecte oplossing voor jouw nieuwe badkamer of renovatieproject. Door de strakke afwerking zijn ze uitermate geschikt voor een inloopdouche.

Douchegoten met flens

Douchegoten met flens bieden de ultieme combinatie van functionaliteit en stijl. De flens aan beide zijden van de douchegoot zorgt voor een stevige bevestiging en voorkomt waterlekkage. De belangrijkste kenmerken:

  • Dubbele flens voor extra stabiliteit en waterdichtheid.

  • Geschikt voor zowel een inbouwdouche als een opbouwdouche.

  • Beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder trendy zwarte douchegoten.

Door te kiezen voor een douchegoot met flens, investeer je in de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw douche. 

Douchegoten met muurflens

Voor wie een extra laag bescherming tegen lekkage wil, zijn douchegoten met muurflens een uitstekende keuze. Deze douchegoten worden aan een zijde voorzien van een flens die tegen de muur wordt gemonteerd, waardoor een waterdichte afdichting wordt gecreëerd. Enkele voordelen zijn:

  • Verbeterde waterdichtheid dankzij de muurflens.

  • Eenvoudige installatie met minimale kans op lekkage.

  • Beschikbaar in verschillende lengtes en stijlen om aan jouw wensen te voldoen. 

Met onze hoogwaardige douchegoten met muurflens kun je genieten van een douche-ervaring zonder je zorgen te maken over wateroverlast. 

Koop je douchegoot bij Afium

Bij Afium streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze klanten komen telkens bij ons terug om verschillende redenen.

Breed assortiment

Wij hebben een breed assortiment. Niet alleen met douchegoten, maar ook met aanverwante producten zoals douchewanden, douchekoppen en inloopdouches. Zo bestel je met gemak alles voor jouw nieuwe douche op één plek. 

Deskundig advies

Als je weet wat je wilt, kun je gemakkelijk online bestellen. Maar als je er zelf niet helemaal uitkomt, staat ons team van experts klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte douchegoot. Ook kun je onze showroom bezoeken om producten in het echt te bekijken en onze experts om advies te vragen. 

Snelle levering

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om jouw nieuwe douchegoot te installeren. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering. Zo kun je snel genieten van je nieuwe douchegoot.