Menu
Your Cart

Toiletblokhouders

Een toiletblokhouder kopen bij Afium

Bent u bezig met het inrichten van uw toilet of badkamer? En bent u nog op zoek naar producten voor in uw nieuwe toilet of badkamer? Dan weet u zeker dat u zult slagen bij Afium. Bij ons is er een grote collectie aan toiletartikelen te vinden. Op onze website zult u producten vinden zoals wastafelkranen, bedieningsplaten, toiletten en nog veel meer! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een toiletblokhouder? Dan bent u hier op het juiste adres. Met een toiletblokhouder blijft een toiletblokje uit het zicht, maar kan u toch genieten van de voordelen van een toiletblokje. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website.

Met een toiletblokhouder houdt u de toiletblokjes uit het zicht

Bij het aanschaffen van een nieuw toilet kan een toiletblokhouder tegenwoordig niet meer ontbreken. Een van de voordelen van een toiletblokhouder is dat deze uit het zicht is. De toiletblokjes worden niet meer aan de rand van de toiletpot opgehangen. Zo voorkomt u dat uw toiletblokjes te zien zijn in uw toilet. Hierdoor kunnen de blokjes ook niet meer vallen en per ongelijk worden doorgespoelt. Natuurlijk heeft u bij een toiletblokhouder ook toiletblokjes nodig, deze zijn ook bij ons verkrijgbaar. Binnen ons assortiment is van alles te vinden!

Elke spoelbeurt een frisse geur met een toiletblokhouder

De toiletblokhouders die te vinden zijn voor een de rand van de toiletpot hebben hun beste tijd gehad. Het is namelijk niet zo hygiënisch om een toiletblokje te vervangen. Tevens zorgen toiletblokhouders aan de rand van de toiletpot niet voor een volledige reiniging onder de spoelrand. Vandaar dat een ingebouwde toiletblokhouder de oplossing is. Wilt u ook graag een nieuwe ingebouwde toiletblokhouder? Dan is de kans van slagen bij Afium zeer groot! Bij ons zijn er toiletblokhouders verkrijgbaar met bijpassende toiletblokjes. Hierdoor kunt u bij elke spoelbeurt genieten van een frisse geur.

Voordelen van een toiletblokhouder

Wanneer u op zoek bent naar een toiletblokhouder wilt u natuurlijk wel op de hoogte zijn van de voordelen. Zo is een van de voordelen van een toiletblokhouder dat deze uit het zicht is. Dit komt doordat de toiletblokhouder wordt geïnstalleerd via de bedieningsplaat in de buurt van de stortbak. Een toiletblokhouder zorgt ervoor dat er elke spoelbeurt opnieuw een frisse geur wordt verspreid. Daarnaast zorgt een toiletblokhouder ervoor dat er ook onder de spoelrand gereinigd wordt. Wie wilt nou niet elke spoelbeurt een frisse reiniging?

Gemakkelijk te installeren

Naast de andere voordelen van de toiletblokhouder is de toiletblokhouder is ook nog eens erg gemakkelijk te installeren. De installatie van de toiletblokhouder kan gebeuren zonder gebruik te maken van gereedschap. Hierdoor kan u in een handomdraai genieten van een nieuwe toiletblokhouder. De producten die verkrijgbaar zijn bij Afium zijn allemaal gemaakt van goede kwaliteit. Hierdoor gaan de producten voor een lange periode mee en voorkomt u dat u de producten snel weer moet vervangen. Dat wordt dus jaren genieten met de toilet en badkamer artikelen van Afium!

Toiletblokjes en een toiletblokhouder

Binnen de grote collectie die Afium te bieden heeft vindt u ook de toiletblokjes die passen bij de ingebouwde toiletblokhouder. Deze toiletblokjes hebben als doel om de closet te reinigen en om bacteriën te doden. Onze toiletblokjes zijn ook nog eens goed voor het milieu doordat ze biologisch afbreekbaar zijn. Door de blauwe kleur van de blokjes geeft dit een frisse uitstraling aan het toilet. Binnen onze collectie is van alles te vinden! Neem voor meer informatie over de toiletblokhouder of de toiletblokjes een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom. 

Een toiletblokhouder aanschaffen 

Overweegt u om een toilethouder aan te schaffen met toiletblokjes? Met de toiletblokjes en de toilethouder van Afium heeft u na elke spoelbeurt een frisse geur op uw toilet. Ook wordt u toilet uitstekend gereinigd door de toilethouder. Naast de toiletblokjes en de toilethouder biedt Afium nog vele andere producten aan. Bekijke online de grote collectie van Afium!

Bij Afium een toiletblokhouder kopen 

Bent u op zoek naar een toiletblokhouder en of toiletblokjes? Dan kunt u bij ons zeker slagen. Op de site van Afium kunt u meer informatie vinden over onze producten. Daarnaast kan u altijd contact met ons opnemen, dit kan via het nummer 010-7860130 of door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres [email protected]. Verder bent u natuurlijk altijd welkom in onze showroom. Hier kan u onze producten in het echt bekijken, daarnaast staan onze collega’s voor u klaar. Kom gerust langs in onze showroom in Rotterdam!

Vergelijken0

Producten (2)

Toiletblokjes blauw tbv Geberit - set à 12 stuks
enkele werkdagen
Model: 15882

Toiletblokjes blauw tbv Geberit - set à 12 stuks

set à 12 stuks toiletblokjes blauw tbv Geberit inbouwreservoir met toiletblokhouders (UP-100 en UP-320)De toiletblokjes zorgen ervoor dat uw closet wordt gereinigd en bacteriëngedood. De blauwe kleur geeft het closet een frisse uitstraling. 1blokje gaatongeveer 3 dagen mee, afhankelijk van het aanta..
€14,34
Excl. BTW:€11,85
Toiletblokhouder montageset  tbv Geberit  UP100, UP320, UP300
-30 % enkele werkdagen
Model: 16475

Toiletblokhouder montageset tbv Geberit UP100, UP320, UP300

Dit artikel is te gebruiken voor zowel de UP100, UP320 & UP300 reservoirsWat u ontvangt: 1 x Houder voor toiletblokjes.1 x Serviceluik voor de UP100 elementen.1 x Serviceluik voor de UP300, UP320 en Sigma elementen...
€40,74 €58,20
Excl. BTW:€33,67
1 - 2 van 2 (1 pagina's)