Menu
Your Cart

Toiletreiniger

Uw toilet is nooit zo schoon geweest met toiletreiniger van Afium

Het is erg belangrijk dat u een keer in de zoveel tijd uw toilet reinigt. Anders kan er kalk ontstaan en opbouwen en dan wordt uw toilet enkel en alleen nog maar viezer. Om uw toiletbezoek aangenaam te houden kunt u daarom toiletreiniger kopen bij Afium. Met onze toiletreiniger blijft uw toilet gegarandeerd lang schoon en worden nare geurtjes voorkomen. Naast onze toiletreiniger verkopen wij ook andere soorten reinigers. Denk bijvoorbeeld aan kalkverwijderaars of badkamerreinigers. Kijk op onze website voor alle soorten reinigers die wij hebben en maak uw badkamer of toilet weer stralend schoon!

Zeer eenvoudig in gebruik

Onze toiletreiniger is zeer gebruiksvriendelijk. Het is niet ingewikkeld om de toiletreiniger te gebruiken, waardoor het toegankelijk is voor veel mensen. Om te voorkomen dat kleine kinderen aan de vloeistof gaan zitten en deze per ongeluk binnen krijgen of laten vallen, zit er op al onze toiletreinigers een kinderbeveiliging. Dit houdt in dat de dop op een bepaalde manier geopend moet worden om gebruikt te kunnen worden. Voor volwassenen is dit niet ingewikkeld, maar het zorgt er wel voor dat kinderen niet kunnen klieren met het product. Erg handig, want wij vinden veiligheid bij Afium erg belangrijk!

Neem een kijkje op onze website

Bij Afium kunt u online zeer snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Als nieuwe klant hoeft u enkel een account aan te maken met uw e-mailadres en het shoppen kan beginnen! U stopt zeer gemakkelijk alle producten in uw winkelwagen en gaat verder naar bestellen. Via de bestelgeschiedenis en de bestelgegevens kunt u zien wanneer er wordt verwacht dat uw pakket bezorgd zal gaan worden. Door te bestellen op onze website hoeft u niet meer de deur uit om uw benodigdheden voor het toilet te kopen. Het is nu namelijk mogelijk om te doen vanaf waar u maar wilt. Op uw werk, vanaf de bank of misschien zelfs wel vanaf uw vakantielocatie: het kan allemaal!

Andere benodigdheden voor in uw toilet

Naast toiletreiniger zijn er natuurlijk ook een aantal andere producten die erg handig zijn om te hebben in een toiletruimte. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals een toiletborstel, een zeephouder, een toiletrol houder of een nieuwe toiletbril. Zulk soort producten kunt u ook bij Afium vinden. Erg handig toch, al die benodigdheden op één plek? Veel producten hebben wij ook in verschillende kleuren, maten of van verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kijken wat het beste past in uw toilet en daar uw aankopen op aanpassen. U kunt zeer eenvoudig bij ons bestellen via de website of een kijkje komen nemen in de showroom en daar uw spullen halen. 

Kom langs in onze showroom

Naast de online website waar wij veel producten verkopen, hebben wij ook een showroom waar u terecht kunt voor al uw benodigdheden voor in de toiletruimte. Naast deze benodigdheden verkopen wij ook allerlei spullen voor in de badkamer of verwarmingen, zoals vloerverwarming of radiatoren. Ons assortiment is dus erg uiteenopend, waardoor er voor iedereen wel wat leuks bij zit. Het voordeel van onze showroom is dat u de producten dan ook daadwerkelijk van dichtbij kunt bekijken en kunt oordelen of dit echt is wat u wilt. Zo maakt u geen foute aankopen en bent u sneller tevreden over het product.

Uw badkamer laten glanzen met onze badkamerreiniger

Naast toiletreiniger hebben wij ook veel andere soorten reinigers in ons assortiment. Wij verkopen natuurlijk producten die ook in de badkamer gebruikt kunnen worden en een badkamer moet ook wel eens gereinigd worden. Wij hebben daarom ook badkamerreiniger in ons assortiment zitten. Binnen no time kunt u met de badkamerreiniger uw hele badruimte opschonen. De reiniger heeft een aangename geur, waardoor uw badkamer weer helemaal schoon ruikt en is na het reinigen met de badkamerreiniger van Afium. Het reinigingsproduct verwijdert aanslag, zeepresten en vet en zorgt ervoor dat de hele ruimte weer mooi gaat glanzen.

Zo gebruikt u onze reinigers

Al onze reinigers bevatten chemicaliën. Dat is nodig om van de meest hardnekkige vlekken en viezigheid af te komen. Ook zijn onze producten goed geconcentreerd, wat betekent dat de flessen lang mee gaan. U hoeft enkel een klein beetje van de vloeistof te gebruiken en dan kunt u al erg veel oppervlakte schoonmaken. Onze schoonmaakmiddelen gaan daardoor ook erg lang mee. Voor een kleine prijs kunt u erg vaak uw badkamer of toilet reinigen. Het schoonmaakmiddel kunt u namelijk ook mengen met water, waardoor u veel schoonmaakmiddel krijgt met maar een zeer kleine hoeveelheid uit de fles reiniger. Bij Afium krijgt u dus zeker waard voor uw geld!

Vergelijken0

Producten (6)

Toiletontkalker 750ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15379

Toiletontkalker 750ml

TOILETONTKALKEREigenschappen: toiletontkalker verwijdert moeiteloos kalk, kalkzeepresten en urinesteen van toiletpotten en urinoirs. Gebruiksaanwijzing:Toiletontkalker onder de rand aanbrengen en met een borstel verdelen. 10-15 minuten in laten werken. Daarna opnieuw aanbrengen en met een schuurspon..
€22,74 €32,49
Excl. BTW:€18,79
Badkamerreiniger 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15595

Badkamerreiniger 1000ml

BADKAMER REINIGEREigenschappen: badkamer reiniger is geschikt voor de gehele reiniging van zowel de badkamer als het toilet. badkamer reiniger maakt hygiënisch schoon en geeft een aangename menthol geur. badkamer reiniger kan veilig worden toegepast op badmeubels, wasbakken, toiletten, urinoirs, dou..
€23,10 €33,00
Excl. BTW:€19,09
Glasreiniger 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15131

Glasreiniger 1000ml

GLASREINIGEREigenschappen: glasreiniger is geschikt voor het streeploos schoonmaken van spiegels, glazen douchewanden, alle kunststoffen en chroom. Glasreiniger verwijdert vuil en vingertasten.Gebruiksaanwijzing:Spray het te reinigen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schone..
€25,74 €36,77
Excl. BTW:€21,27
Kalk weg Gel 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 14867

Kalk weg Gel 1000ml

KALK WEGEigenschappen: kalk weg is een veilige ontkalker voor het verwijden van kalkaanslag van tegels, kranen, douchekoppen, douchecabines, spiegels, wasbakken, baden, toiletten en sanitaire ruimtes. Kalk Weg is veilig te gebruiken op RVS, chroom, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen, enz.Gebruiks..
€25,74 €36,77
Excl. BTW:€21,27
Crystal Clean Spray ontvetter 500ML
-30 % enkele werkdagen
Model: 15360

Crystal Clean Spray ontvetter 500ML

Crystal Clean Spray is een snel drogend reinigingsmiddel en in het bijzonder geschiktvoor het simpel verwijderen van lichte vervuiling zoals lichte olie- en vetfilm, dagelijks vuilen kalkaanslag uit gepolierde natuur- en kunststeen evenals geglazuurde enongeglazuurde fijnsteen, klinkers en keramisc..
€31,45 €44,93
Excl. BTW:€25,99
Anti-Vlek NANO Blue stone 250ML
-30 % enkele werkdagen
Model: 15108

Anti-Vlek NANO Blue stone 250ML

Anti-Vlek NANO Blue stone Anti vlek Nano-effect is de snel werkende aanvulling van de AKEMI impregneringen. De werking begint reeds na enkele minuten te werken, en is droog na 1 uur!! Deze vlekstop dient als preventieve grondbescherming voor nagenoeg alle soorten natuur,-en kunststeen met ruwe, ge..
€55,14 €78,77
Excl. BTW:€45,57
1 - 6 van 6 (1 pagina's)