Verticale radiator

Met een verticale radiator van Afium past uw verwarming uitstekend in het interieur! Een verticale radiator is hoog en smal, en wordt in verticale positie aan de muur bevestigd.  Ze passen in kleinere ruimtes, dit maakt ze praktisch wanneer u niet wilt dat de radiator veel ruimte in beslag neemt. Ze hebben voldoende capaciteit om grotere kamers in uw woning te verwarmen, zoals bijvoorbeeld uw woonkamer. Een verticale radiator van Afium past in elke ruimte!

 

Afium heeft een ruim aanbod aan verticale radiatoren. U vindt snel een eenvoudig en geschikt model voor uw woning. Naast verticale radiatoren hebben we ook een ruim assortiment horizontale radiatoren. De radiator verticaal is verkrijgbaar met een vlakke of een geribbelde voorplaat. Zo vindt u gemakkelijk de verticale radiator die bij u past!

Een verticale radiator past overal

Een verticale radiator kent vele voordelen! Heeft u bijvoorbeeld veel ramen, en daardoor weinig muur ruimte om een radiator te bevestigen? Dan kan een verticale radiator uitkomst bieden! Deze worden in de hoogte geplaatst, maar geven natuurlijk evenveel warmte! De radiator wordt deel van het interieur, als blikvanger. Als u de radiator juist liever minder opvallend plaatst, kiest u een kleur die wegvalt bij de muur. Zo kunt u de radiator uitstekend in iedere ruimte plaatsen, groot of klein. Een verticale radiator is sterk genoeg om ook grote ruimtes te verwarmen, en is daarom bij uitstek geschikt voor de woonkamer. Met een verticale radiator van Afium kunt u alle - verticale - kanten op!

Verticale radiator als accent in uw woonkamer

De tijd dat lelijke verwarmingen een noodzakelijk kwaad waren, is definitief voorbij! Bij Afium hebben we een uitgebreid assortiment verticale radiatoren, en vindt u er altijd één die past in uw interieur. Ze zijn er met een vlakke of geribbelde voorplaat, in diverse afmetingen. Ook hebben we verschillende kleuren beschikbaar, zoals wit, zwart of chroom. Wist u dat verticale radiatoren ook uitermate geschikt zijn voor de woonkamer? Zo heeft u meer muur ruimte vrij voor ander meubilair, of decoraties. De verticale radiator complimenteert uw interieur, of dat nu modern of klassiek georiënteerd is!

Verschillende aansluitingen

U heeft de keuze uit een boven- en een onderaansluiting. Mocht het voor u niet duidelijk zijn welke u nodig heeft, neem dan zeker even contact op met onze vakdeskundigen. Zij helpen u bij het uitzoeken van de juiste radiator. De materialen voor het aansluiten vindt u ook in onze webshop. Kranen en aansluitingen, leidingen en buizen, gereedschap en meer. Zo heeft u in één keer alles binnen om uw project af te ronden!

De voordelen van Afium

Bestelt u bij Afium, dan profiteert u van onze voordelen. Klantenservice staat bij ons altijd bovenaan het lijstje. We doen er alles aan om u van de beste service te voorzien. Daarom leveren we bijna altijd uit voorraad, de bestelling wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. We garanderen uw tevredenheid. Toch niet wat u dacht? Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop gemakkelijk retourneren. We leveren alleen de beste merken met tot wel 10 jaar garantie op uw aankoop. 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze verticale radiatoren? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een  e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.