Menu
Your Cart

Fontein Onderkasten

Afium fontein onderkasten voor extra ruimte

Vindt u het ook zo vervelend dat u te weinig ruimte heeft in uw badkamer of in uw toilet om al uw producten op te ruimen? Dat probleem is makkelijk op te lossen met fontein onderkasten van Afium. Fontein onderkasten van Afium zijn namelijk speciaal ontworpen voor kleine ruimtes als toiletten. Met onderkasten heeft u namelijk een extra opbergruimte, zonder dat u extra veel ruimte moet opofferen.

Met het kiezen van een onderkast is het natuurlijk wel belangrijk om rekening te houden met het materiaal en de kleur. Gelukkig hebben wij bij Afium een mooi assortiment aan fontein onderkasten en zult u ongetwijfeld een goede onderkast vinden.

Met de fontein onderkasten van Afium heeft u geen last van vuil

Een van de voordelen die fontein onderkasten met zich meebrengen, is dat u weinig last zal hebben van vuil. Ten eerste, omdat u alles netjes opbergt in een ruimte. Ten tweede, omdat wij bij Afium gebruik maken van hoogglans. Door gebruik te maken van hoogglans zal vuil niet de kans hebben om zich zo makkelijk te hechten aan een oppervlak. Dit zal resulteren in fontein onderkasten die minder snel vuil aantrekken en vlekken achterlaat, waardoor het dus langer schoon blijft.

Onze fontein onderkasten zijn dus perfect voor mensen die niet zo dol zijn op schoonmaken of kinderen hebben die er nog wel graag een rommeltje van mogen maken.

Rustige en authentieke uitstraling

Naast het feit dat u weinig last heeft van vuil met onze fontein onderkasten, zal u ook nog eens een rustige en authentieke uitstraling creëren met de fontein onderkasten van Afium. Deze uitstraling wordt vooral bereikt met onze fontein onderkasten van houtnerf grijs en van licht-eiken. Deze fontein onderkasten zullen een simpel detail zijn in uw badkamer, die uiteindelijk zorgen voor een prachtig geheel.

Houdt u meer van een moderne uitstraling in plaats van een rustieke uitstraling? Dan wilt u onze fontein onderkasten halen in de kleur grijs of wit. Deze kleuren dragen namelijk perfect bij aan de moderne uitstraling die u probeert te bereiken.

Afium fontein onderkasten zijn mooi, maar ook praktisch

Een fontein onderkast draagt natuurlijk bij aan een het creëren van een mooie toiletruimte of het creëren van een mooie badkamer. Naast deze functie zijn de fontein onderkasten van Afium ook nog eens erg praktisch.

Met de fontein onderkasten van Afium kunt u namelijk van alles opbergen. Denk aan toiletpapier, handzeep, handdoeken en dergelijke producten die u nodig kan zijn in uw toilet of badkamer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer iets op blijkt te zijn, want u opent het kastje gewoon en daar zijn alle producten die u nodig bent. Ook perfect voor wanneer u gasten heeft en hun verblijf zo prettig mogelijk wilt maken.

Werk uw leidingen weg met de fontein onderkasten van Afium

Fontein onderkasten van Afium zijn ook perfect voor wanneer u uw leiding wilt wegwerken. Wanneer u een badkamer of toiletruimte wilt inrichten, dan is de kans groot dat uw leidingen zichtbaar zijn. Dit kan gewenst of ongewenst zijn. Als het ongewenst is, dan kunt u dat gemakkelijk oplossen met onze fontein onderkasten.

De fontein onderkasten van Afium kunnen namelijk ook geplaatst worden bij leidingen, waardoor u uw leidingen niet meer ziet. Dit zal dan ook weer bijdragen een het creëren van een mooie toiletruimte of badkamer. U zult daarbij ook nog genoeg beweegruimte hebben in uw toilet of badkamer. Perfect voor wanneer u dus een kleinere ruimte heeft.

Vraag het onze adviseurs

Welke maat moet u halen? Welke kleur moet u halen? Past dit wel in uw badkamer? Wanneer u rondloopt met zulke vragen, dan kunt u altijd terecht bij onze adviseurs. De adviseurs van Afium staan altijd klaar voor u om u te helpen met al uw vragen.

Neem contact met ons op via de telefoon of via de mail. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen. Wilt u liever de fontein onderkasten in het echt zien of persoonlijk geholpen worden? Dat is geen enkel probleem! Kom langs bij onze showroom in Rotterdam en zie voor uzelf hoe fontein onderkasten eruit zien.

Bestel nu gemakkelijk online via Afium.nl

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, is het eindelijk tijd om uw fontein onderkasten te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk online doen vanuit uw huis. Zo hoeft u de bank niet eens te verlaten. Voeg de gewenste fontein onderkasten van Afium toe aan uw winkelwagen, vul uw gegevens in en klik op de knop bestellen. Binnen enkele werkdagen zal u uw fontein onderkasten in huis hebben en kan het monteren gaan beginnen.

Niet tevreden over het product? Dan heeft u 14 dagen de tijd om uw fontein onderkasten te retourneren. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij eventuele twijfels.

Vergelijken0

Producten (4)

fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 houtnerf grijs
-30 % enkele werkdagen
Model: 15264

fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 houtnerf grijs

Losse fonteinkast 40cm breed Geschikt voor hardstenen fonteintjes 39.3500 en 39.3501Of losse kunstmarmeren fontein 38.3950Los te bestellenvoorzien van een legplankDeur links of rechts te plaatsen1 deur met greepSoftcloseMaat: 40x21Kleur: houtnerf grijsSpaanplaat gelamineerd..
€93,54 €133,63
Excl. BTW:€77,31
fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 wit
-30 % enkele werkdagen
Model: 15011

fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 wit

Losse fonteinkast 40cm breed Geschikt voor hardstenen fonteintjes 39.3500 en 39.3501Of losse kunstmarmeren fontein 38.3950Los te bestellenvoorzien van een legplankDeur links of rechts te plaatsen1 deur met greepSoftcloseMaat: 40x21Kleur: hoogglans witMDF gelakt..
€95,94 €137,05
Excl. BTW:€79,29
fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 licht-eiken
-30 % enkele werkdagen
Model: 15678

fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 licht-eiken

Losse fonteinkast 40cm breed Geschikt voor hardstenen fonteintjes 39.3500 en 39.3501Of losse kunstmarmeren fontein 38.3950Los te bestellenvoorzien van een legplankDeur links of rechts te plaatsen1 deur met greepSoftcloseMaat: 40x21Kleur: licht-eikenSpaanplaat gelamineerd..
€97,14 €138,77
Excl. BTW:€80,28
fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 hoogglans grijs
-30 % enkele werkdagen
Model: 15496

fonteinkast tbv HS fonteintje l/r 1 deur 40x21 hoogglans grijs

Losse fonteinkast 40cm breed Geschikt voor hardstenen fonteintjes 39.3500 en 39.3501Of losse kunstmarmeren fontein 38.3950Los te bestellenvoorzien van een legplankDeur links of rechts te plaatsen1 deur met greepSoftcloseMaat: 40x21Kleur: hoogglans grijsMDF gelaktBenaderbare RAL-kleur: RAL 7024..
€129,54 €185,06
Excl. BTW:€107,06
1 - 4 van 4 (1 pagina's)