Menu
Your Cart

Douchebakafvoer

Douchebak afvoer

Gaat u uw badkamer opknappen en bent u daarom op zoek naar badkamer producten en accessoires? U kunt dan terecht bij Afium, in onze webshop vindt u een groot assortiment en ruime keuze voor onder andere een douchebak afvoer. Onze producten zijn van hoge kwaliteit gemaakt en komen regelrecht vanuit de fabriek om hoge kosten te vermijden, hierdoor is ons assortiment scherp geprijsd. Winkelen op onze webshop of in onze showroom is een dan ook een fijne ervaring. Bij Afium bent u aan het juiste adres voor alles wat met de badkamer of accessoires voor het sanitair te maken heeft. Een badkamer vernieuwen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wat is een goede douchebak afvoer?

Een douchebak afvoer is een belangrijk onderdeel van de onderkant van de douche, hierdoor wordt namelijk de douche aangesloten op de afvoer. De afvoer is belangrijk omdat het water goed weg moet kunnen stromen zodat u geen last krijgt van een verstopte afvoer of wateroverlast. Dit heeft natuurlijk vele voordelen, onder andere heeft u minder last van bacterievorming, vocht in de badkamer en zo blijven de tegels op de muur langer mooi. Bij Afium hebben wij goede en van hoge kwaliteit douchebak afvoer, van verschillende maten mm. Als u twijfelt welke afvoer u nodig heeft voor uw douchebak, neem dan contact op met Afium zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

De douche afvoer op een juiste manier plaatsen

Om op de juiste manier een douchebak afvoer te plaatsen heb je een aantal spullen nodig namelijk, een douche afvoer, douchebak poten, de douchebak en een doucheput. Het is belangrijk dat u de juiste afmetingen en materialen gebruikt zodat er geen water op de verkeerde plekken kunnen lekken en de afvoer goed werkt. Als de afvoer niet goed werkt dan kan die wateroverlast veroorzaken en dan kunnen haren en zeepresten niet goed afgevoerd worden. Bij Afium weten onze medewerkers precies welke producten het meest geschikt zijn. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met ons, wij helpen u graag met al uw vragen!

Het vernieuwen van de badkamer met producten van Afium

Bij Afium hebben wij een ruim assortiment en grote voorraad, hierdoor wordt het vernieuwen van uw badkamer met Afium makkelijker. Wij hebben allerlei sanitair accessoires en badkamer producten. Wij hebben het juiste product met de juiste inbouwdiepte voor uw doucheruimte zodat u thuis fijn kan douchen. Het juiste doucheputje in combinatie met de afvoer is belangrijk zodat het water goed weg kan lopen. Voor het juiste design kiest u Afium, wij hebben namelijk de afvoer geschikt voor de douchebak voor bij uw doucheruimte. Met een goede afvoer voor de douchebak en toebehoren hoeft u zich minder zorgen te maken om zeepresten en haren waardoor de afvoer verstopt kan raken.

Ruim assortiment, scherpe prijzen

Voor badkamer producten of sanitair accessoires bent u bij Afium aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment zowel in onze webshop als in onze showrooms. U kunt vrijwel alles bij ons vinden en dit maakt het winkelen bij ons wel zo makkelijk. Als u een badkamer gaat renoveren dan moet er aan veel gedacht worden, dingen die je ziet in de badkamer en spullen die niet in het oog staan waaronder de afvoer van de douchebak.

Vermijd overtollige water in uw doucheruimte

Onder de douche kan het soms voorkomen als het doucheputje verstopt raakt dat er zich een berg van water ophoopt. Dit gebeurt echter ook als het water niet goed kan worden afgevoerd in de douchebak. Dit is erg vervelend want de afvoer hoort juist het water af te voeren via het doucheputje. Soms heeft dit te maken met de douchebak poten, soms heeft dit te maken met de douchebak afvoer die vervangen moet worden of niet goed is aangesloten. Is de douchebak afvoer wel gemaakt van het juiste materiaal en is dit wel de juiste maat voor bij u thuis? Bij Afium bent u aan het juiste adres, wij weten precies welk product u nodig heeft.

Bestel gemakkelijk online in onze webshop

Bent u een nieuwe klant op onze website en wilt u weten hoe u een bestelling kan plaatsen? Als nieuwe klant kunt u gemakkelijk een eigen account aanmaken op onze website, u kunt vervolgens één of meerdere producten selecteren en in uw winkelwagen plaatsen. In uw eigen account kunt u ook klikken op bekijk bestelgeschiedenis en bekijk bestelling. U kunt ook een verlanglijst aanmaken, hier ziet u alle toebehoren inclusief btw. Blader tussen ons assortiment en bekijk onze vele voordelen in onze online winkel.

Neem contact op met Afium

Vanwege dat wij bij Afium een grote voorraad hebben, kunnen wij een snelle levering garanderen. Heeft u vragen over een montage of een afmeting van een producten? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons, wij helpen u graag en staan voor u klaar om vragen te beantwoorden. Ook bent u welkom in één van onze showrooms, hier kunt u langskomen en ons assortiment met eigen ogen bekijken. Dit maakt het winkelen bij ons een fijne ervaring. Wij staan voor u klaar. U kunt ons altijd bellen op 010-7860130 of een e-mail sturen naar [email protected].

Vergelijken0

Producten (5)

doucheplug  standaard + plug
-25 % enkele werkdagen
Model: 13989

doucheplug standaard + plug

doucheplug standaard + plug..
€8,34 €11,12
Excl. BTW:€6,89
PVC douchebak-sifons 11/2 wit
-30 % enkele werkdagen
Model: 16449

PVC douchebak-sifons 11/2 wit

PVC douchebak-sifons 11/2 wit..
€14,70 €21,00
Excl. BTW:€12,15
Doucheplug 90/115 mm (Insteek)
-25 % enkele werkdagen
Model: 13762

Doucheplug 90/115 mm (Insteek)

Doucheplug 90/115 mm (Insteek)..
€21,54 €28,72
Excl. BTW:€17,80
Doucheplug 90/114 mm (knelwartel)
-25 % enkele werkdagen
Model: 14586

Doucheplug 90/114 mm (knelwartel)

Doucheplug 90/114 mm (knelwartel)..
€23,94 €31,92
Excl. BTW:€19,79
Turboflow douchebaksifon voor gat 90mm chroom
-30 % enkele werkdagen
Model: 16438

Turboflow douchebaksifon voor gat 90mm chroom

Luxe douchesifon 90mm chroom. Deze douchebaksifon is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 90mm. Materiaal: PPWaterslot: 50mm (volgens bouwbesluit)Geschikt voor uitstroomhoeveelheid van max. 54 l/minDe chroom afdekplaat is van ABS. Kan zowel als op een 40mm en 50mm afvoer leiding aangeslo..
€68,94 €98,49
Excl. BTW:€56,98
1 - 5 van 5 (1 pagina's)