Menu
Your Cart

Spiegelverwarming

Een nieuwe spiegel met spiegelverwarming kopen bij Afium? 

Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel met spiegelverwarming voor in je badkamer? Dan ben je bij Afium aan het juiste adres! Met ons ruime aanbod aan allerlei verschillende spiegels kun je zeker vinden wat je zoekt. Bovendien staan onze experts altijd klaar om je te helpen en om je goed advies te geven! Neem snel een kijkje in ons assortiment of lees meer over de voordelen van spiegelverwarming! 

Wat is een spiegel met spiegelverwarming? 

Een spiegel met spiegelverwarming lijkt heel complex, maar werkt simpeler dan dat je denkt. Door een klein warmte element achter het reflecterende oppervlak te plaatsen kan je er voor zorgen dat de spiegel net een paar graden opwarmt. Dit is ontzettend handig, kan bijna niet kapot gaan, en gebruikt amper stroom! 

Het voordeel van spiegelverwarming van Afium

Spiegelverwarming heeft namelijk een heel groot voordeel: het voorkomt condensvorming op je spiegel, waardoor deze niet meer beslaat. Je zult namelijk wel herkennen dat een spiegel zonder spiegelverwarming na een douche eigenlijk geen enkel nut meer heeft. Een spiegel met spiegelverwarming blijft echter perfect helder, en is dus ook te gebruiken na het douchen! 

Waarvoor kun je de spiegel gebruiken? 

Doordat je na het douchen de spiegel nog kunt gebruiken zijn er een aantal zaken die een stuk makkelijker worden. Zo is scheren of epileren het best om na een douchebeurt te doen, aangezien de haarzakjes en poriën dan wijd open staan. Ook het aanbrengen van make up of huidverzorging wordt gelijk een stuk makkelijker!

Andere accessoires van een spiegel van Afium

Vaak heeft een spiegel met ingebouwde verwarming nog een aantal handige andere functies. Zo beschikken verreweg de meeste over ingebouwde led verlichting, zodat je alles nog een stuk beter kan zien. Soms hebben deze spiegels ook een oppervlak dat een vergrotend effect heeft, waardoor je bijvoorbeeld tijdens het aanbrengen van make up nog nauwkeuriger kunt werken. 

Het juist formaat van je nieuwe spiegel van Afium 

Het is echter wel een goed idee om voor de aanschaf van je spiegel goed na te denken over het formaat dat deze moet hebben. Je wilt namelijk niet een spiegel die onpraktisch klein is, maar tegelijkertijd moet deze wel goed in je badkamer passen en niet een halve muur in beslag nemen. 

De juiste vorm kiezen uit het aanbod van Afium

Ook is het een goed idee om vooraf na te denken over de vorm die je wilt hebben. Het meest traditioneel is een vierkante spiegel, al dan niet met zachte randen, maar een cirkel of ovaal kan ook ontzettend mooi staan. Bedenk wel dat het spiegeloppervlak soms wat kleiner is, aangezien er verticaal vaak minder ruimte is om mee te werken!

De stijl van je nieuwe spiegel met spiegelverwarming

Naast de praktische zaken is het natuurlijk ook van belang dat je nieuwe spiegel met spiegelverwarming goed past bij de rest van je badkamer. Gelukkig heeft Afium een ruim aanbod van spiegels om uit te kiezen, waardoor je zeker weet dat je vindt waar je naar op zoek was. Neem dus snel eens een kijkje! 

De montage van je nieuwe spiegel van Afium

Gelukkig is de montage van een nieuwe spiegel van Afium vaak niet erg moeilijk. Kleinere lichtere spiegels worden vaak gemonteerd met plakstrips, maar aangezien spiegels met spiegelverwarming vaak iets zwaarder en groter zijn worden deze vaak gemonteerd met een aantal schroeven waar de spiegel aan wordt opgehangen. 

Gelukkig is dit met je eigen gereedschap vaak goed te doen. Wel is het handig om vooraf duidelijk uit te meten hoe je de spiegel wilt hebben hangen: er is namelijk niks zo vervelend als er achteraf achter komen dat je nieuwe spiegel scheef hangt! 

De juiste spiegel uit het assortiment van Afium kiezen

Maar hoe vindt je nou tussen al deze spiegels de spiegel die perfect is voor jouw badkamer? Het kan namelijk al snel zo zijn dat de opties haast overweldigend zijn. Het kan daarom een goed idee zijn om vooraf eerst na te denken over de wensen en eisen die je hebt. Wil je bijvoorbeeld een spiegel met led verlichting? Of wil je er een van een bepaald formaat of met een bepaalde vorm? Door dit in je achterhoofd te houden kun je veel gerichter gaan zoeken naar de spiegel die bij je past.

Daarnaast staan de experts van Afium altijd klaar om je te helpen, zowel fysiek als online. Neem dus snel een kijkje in de webshop, of kom eens langs bij onze showroom in Rotterdam: er is voor iedereen wat te vinden! 

Vergelijken0

Producten (2)

Dusa spiegelverwarming geaard 42x50cm 42 Watt
-25 % enkele werkdagen
Model: 14487

Dusa spiegelverwarming geaard 42x50cm 42 Watt

Dusa spiegelverwarming geaard 42x50cm 42 Watt..
€59,94 €79,92
Excl. BTW:€49,54
Dusa spiegelverwarming geaard 50x60cm 60 Watt
-25 % enkele werkdagen
Model: 14585

Dusa spiegelverwarming geaard 50x60cm 60 Watt

Dusa spiegelverwarming geaard 50x60cm 60 Watt..
€75,54 €100,72
Excl. BTW:€62,43
1 - 2 van 2 (1 pagina's)