Menu
Your Cart

Spiegellampen

Op zoek naar een nieuwe spiegellamp?

Ben je op zoek naar een nieuwe spiegellamp voor in je badkamer? Dan zit je bij Afium goed! Met ons brede aanbod aan allerlei verschillende soorten spiegellampen en met de hulp van onze vakkundige medewerkers vindt je sowieso waar je naar op zoek bent. Neem snel een kijkje in de webshop, of lees meer over de verschillende soorten spiegellampen! 

Een spiegellamp van Afium voor in je badkamer

Een badkamer verlichten kan soms nog behoorlijk lastig zijn. Van de ene kant wil je namelijk dat er genoeg licht is om de ruimte goed te verlichten, maar je wilt tegelijkertijd soms ook wat extra fel licht hebben om dingen preciezer te bekijken, bijvoorbeeld wanneer je bezig bent met het trimmen van je baard of met make up op doen. Een spiegellamp kan hier goed bij helpen! 

Wat is een spiegellamp precies? 

De naam zegt eigenlijk al een hele hoop: een spiegellamp is een lamp die gemonteerd is aan een spiegel. Vaak heeft deze een gericht en fel licht, waardoor je je gezicht of lichaam goed in de spiegel kunt bekijken. Er zijn echter veel verschillende soorten spiegellampen, die vaak net even wat anders werken. 

Een normale spiegellamp van Afium

De meest simpele spiegellamp die Afium in het assortiment heeft is weinig verhullend: het is simpelweg een spotje dat op de bovenkant van de spiegel gemonteerd kan worden. Je hebt hierdoor veel keuze bij het ontwerp en het bepalen van de stijl, en dit is ontzettend effectief que verlichting, maar je moet er wel de nodige ruimte boven je spiegel voor vrijhouden. 

Een LED strip voor je spiegel

Ook een populaire optie is het gebruik van een LED strip om de spiegel heen. Hierdoor kun je een egalere verlichting krijgen die bovendien ook nog eens erg subtiel weggewerkt kan worden. De montage hiervan kan echter al snel lastig worden, aangezien lang niet alle LED strips geschikt zijn voor in de badkamer. 

Een spiegel met ingebouwde verlichting kopen bij Afium

Een ietwat andere mogelijkheid met hetzelfde effect is het kopen van een spiegel met ingebouwde verlichting bij Afium. Hierbij is het licht helemaal weggewerkt in de constructie van de spiegel zelf, hetgeen erg mooi en bovendien ook praktisch is. Nadeel hierbij is wel dat de montage vaak boren vergt, hetgeen niet in elke badkamer even handig is.

De kleur van het licht bepalen 

Welk soort verlichting je ook kiest, het is van belang om vooraf goed na te denken over de kleurtemperatuur van het licht. Hierbij zijn verschillende opties, die je badkamer een compleet andere look kunnen geven 

Geel licht gebruiken bij een nieuwe lamp van Afium

Meestal wordt er tegenwoordig in de meeste lampen nog steeds gebruik gemaakt van geel licht. Dit kan er in je badkamer voor zorgen dat alles er wat gezelliger uitziet, hetgeen zeker in het donker erg fijn kan zijn. Het kan echter wel kleuren van kleding en make up enigszins veranderen, dus let daar goed op! 

Wit licht gebruiken bij een nieuwe lamp

Door dit kleureffect kiezen sommige mensen er dan ook voor om gebruik te maken van feller wit licht. Dit zorgt ervoor dat kleuren goed bewaard blijven, maar kan ook snel zorgen voor een wel erg steriele look in je badkamer

Gebruik maken van wisselende LED lampen van Afium

Gelukkig is er een handige middenweg: er bestaan namelijk LED lampen die beide van deze kleuren kunnen vertonen. Vaak moet er dan tussen verschillende standen worden gewisseld met een knop op afstandsbediening, waardoor je precies het lichtsoort kunt gebruiken dat jou op dat moment het best uitkomt! 

De juiste stijl lamp zoeken 

Het is van belang om, zeker bij losstaande spiegellampen, goed te kijken hoe je deze kunt laten aansluiten bij de rest van de stijl van je badkamer. Gelukkig heeft Afium een enorm uitgebreid aanbod waaruit je je keuze kunt maken, waardoor je geheid vindt waar je naar op zoek bent! 

De beste lamp uitkiezen bij Afium

Je zult je misschien afvragen hoe je dan uit dit brede assortiment de juiste keuze kunt maken. Het kan daarom een goed idee zijn om vooraf al na te denken over het soort lamp waar je naar op zoek bent: wil je bijvoorbeeld dat de lampen duidelijk zichtbaar zijn, of wil je het liefst dat je ze amper ziet? Door dit vooraf te bepalen kun je gerichter op zoek gaan in onze webshop of showroom. Ook staan de vakkundige werknemers van Afium altijd klaar om je te helpen, zowel online als fysiek: kom dus snel langs! 

Vergelijken0

Producten (7)

Trafo 220V tbv LED spiegels 15W max
-30 % enkele werkdagen
Model: 15019

Trafo 220V tbv LED spiegels 15W max

Trafo 220V tbv LED spiegels 15W max..
€29,94 €42,77
Excl. BTW:€24,74
Trafo 220V tbv LED spiegels 20W max
-30 % enkele werkdagen
Model: 15268

Trafo 220V tbv LED spiegels 20W max

Trafo 220V tbv LED spiegels 20W max..
€35,94 €51,35
Excl. BTW:€29,70
Trafo 220V tbv LED spiegels 30W max
-30 % enkele werkdagen
Model: 15498

Trafo 220V tbv LED spiegels 30W max

Trafo 220V tbv LED spiegels 30W max..
€41,94 €59,92
Excl. BTW:€34,66
lamp (ter vervanging) tbv: spiegelkast Happy
-25 % enkele werkdagen
Model: 13926

lamp (ter vervanging) tbv: spiegelkast Happy

lamp (ter vervanging) tbv: spiegelkast Happy..
€57,54 €76,72
Excl. BTW:€47,55
Tigris badkamer-ledverlichting 300mm enkel
-30 % enkele werkdagen
Model: 15072

Tigris badkamer-ledverlichting 300mm enkel

Tigris badkamer-ledverlichtingbreedte 300mmkleur chroom5 watt LED verlichting350mAkleur verlichting: 4000K kan direct op lichtnet (220V) worden aangesloten zonder trafoIP waarde:IP44: Spatwaterdicht (geschikt voor rondom bad of douche)Kan geplaatst worden op een spiegel met een rand van minimaal 15m..
€101,34 €144,77
Excl. BTW:€83,75
Tigris badkamer-ledverlichting 500mm enkel
-30 % enkele werkdagen
Model: 15326

Tigris badkamer-ledverlichting 500mm enkel

Tigris badkamer-ledverlichtingbreedte 500mmkleur chroom6 watt LED verlichting350mAkleur verlichting: 4000K kan direct op lichtnet (220V) worden aangesloten zonder trafoIP waarde:IP44: Spatwaterdicht (geschikt voor rondom bad of douche)Kan geplaatst worden op een spiegel met een rand van minimaal 15m..
€149,94 €214,20
Excl. BTW:€123,92
Tigris badkamer-ledverlichting 800mm dubbel
-30 % enkele werkdagen
Model: 15545

Tigris badkamer-ledverlichting 800mm dubbel

Tigris badkamer-ledverlichtingbreedte 800mm met dubbele voetkleur chroom13 watt LED verlichting350mAkleur verlichting: 4000K kan direct op lichtnet (220V) worden aangesloten zonder trafoIP waarde:IP44: Spatwaterdicht (geschikt voor rondom bad of douche)Kan geplaatst worden op een spiegel met een ran..
€190,74 €272,48
Excl. BTW:€157,64
1 - 7 van 7 (1 pagina's)