Productstaaltjes

Een nieuwe look voor uw woning? Dan zijn er een hoop leuke beslissingen te nemen! Om u te helpen met het maken van de juiste beslissingen, hebben we van veel producten in ons assortiment productstaaltjes! Dankzij productstaaltjes kunt u even de tijd nemen om een beslissing te maken. Veel van deze keuzes zijn voor de lange termijn, dus een goede overweging maken is geen slecht idee!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 123

Pagina
per pagina
 1. -95%
  Proefstaal - XL breed eiken grijs click pvc - Overall structuur Op voorraad
  Regular Price € 93,85 Special Price € 4,95 € 4,09
 2. Floorlife / Ambiant YUP Herringbone Visgraat PVC Click dark grey Bestelproduct, levertermijn ca. 3 werkdagen
  € 4,95 € 4,09
 3. Floorlife / Ambiant YUP Herringbone Visgraat PVC Click eiken donker Bestelproduct, levertermijn ca. 3 werkdagen
  € 4,95 € 4,09
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 123

Pagina
per pagina

Productstaaltjes zijn er om u te helpen

Bij Afium hebben we een groot assortiment. Dan kan de keuze wel eens overweldigend lijken! Sowieso nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam, zodat u onze producten kunt zien, voelen en vergelijken. Daarnaast hebben we nog een ander handig hulpmiddel om u te helpen in het maken van belangrijke keuzes: productstaaltjes!

Wat is een productstaaltje

Productstaaltjes, ook wel proefstaaltjes genoemd, zijn een klein stukje van iets dat normaal gesproken groter is. In werkelijkheid is het een klein stukje van een laminaatplank, een stukje vloer- of wandtegel of een stukje parket. Het is een stukje van het echte product. Hierdoor weet u dat de kleur exact hetzelfde is, net als het materiaal. U kunt het mee naar huis nemen vanuit onze showroom, of hier online bestellen. Thuis kunt u het op uw gemak nog eens voelen en vergelijken.

Kleur is belangrijk

Omdat productstaaltjes ‘the real deal’ zijn, kunt u ze ook uitstekend gebruiken om de kleur in uw woning te zien. Hoe komt de kleur uit in het licht van uw woonkamer of badkamer? Past deze tegel bij de rest van de badkamer? Hoe zouden deze twee vloeren bij elkaar komen, bijvoorbeeld als u voor de hal een andere vloer kiest als de woonruimte. Zo bent u goed voorbereid en krijgt u geen spijt van uw keuze!

Bestel diverse proefstaaltjes

Proefstaaltjes zijn ook bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn keuze nog moet maken. In dat geval raden we u aan om diverse productstaaltjes te bestellen. U kunt ze neerleggen in de ruimte waar ze voor zijn. Op die manier zijn ze uitstekend met elkaar te vergelijken. U zult zien dat de keuze een stuk makkelijker wordt!

Productstaaltjes bij Afium

Voor de meeste van onze vloeren hebben we proefstaaltjes beschikbaar. Denk aan vloertegels, laminaat en PVC maar ook wandtegels. We willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze! Uiteraard staan we u ook graag te woord in onze showroom, waar onze ingenieurs u van advies kunnen voorzien. Zo wordt uw huis opnieuw inrichten stressvrij en hartstikke leuk!