Menu
Your Cart

Douchebakpoten

Douchebakpoten vormen een stevige fundering onder je douchebak, waardoor ze een belangrijk onderdeel zijn van elke badkamerinstallatie. Deze verstelbare en duurzame poten bieden niet alleen stabiliteit, maar ook ondersteuning aan de douchebak, wat resulteert in een veilige en betrouwbare douche-ervaring. Of je nu een nieuwe douchebak installeert of de bestaande wilt verbeteren, douchebakpoten zijn onmisbaar voor een solide basis in jouw badkamer. Ontdek hier alles wat je moet weten over douchebakpoten en hoe ze kunnen bijdragen aan een stabiele en comfortabele doucheomgeving.

===SEOSPLIT===

Wat zijn douchebak poten?

Douchebakpoten zijn poten die onder aan een douchebak worden gemonteerd, hierdoor staat de douchebak stevig en stabiel. De poten zorgen ervoor dat de douchebak veilig en gelijkmatig op de vloer rust waardoor je verzekerd bent van een stabiele douche met een stevige basis.

Waarom heb ik douchebakpoten nodig?

Twijfel je of je douchebakpoten nodig hebt voor jouw douche-installatie? Er zijn verschillende redenen om douchebakpoten op je douchebak te monteren:

  • Stabiliteit: Ze bieden stabiliteit aan de douchebak, waardoor wiebelen of verzakking wordt voorkomen tijdens gebruik.
  • Ondersteuning: Douchebakpoten zorgen voor de juiste ondersteuning van de douchebak, vooral op oneffen vloeren, waardoor de levensduur van de douchebak wordt verlengd.
  • Veiligheid: Door een stevige basis te creëren, verminderen douchebakpoten het risico op ongelukken in de badkamer, zoals uitglijden of vallen.
  • Flexibiliteit: Verstelbare douchebakpoten bieden flexibiliteit bij installatie, waardoor ze geschikt zijn voor douchebakken van verschillende afmetingen en hoogtes.

Ontdek onze collectie

Op zoek naar hoogwaardige douchebakpoten om stabiliteit en ondersteuning te bieden aan jouw douchebak? Bij Afium hebben we een uitgebreid assortiment douchebakpoten van topkwaliteit waarmee je jouw bestaande douchebak kan verbeteren of een nieuwe douchebak kan installeren.

Of je nu een kleine douchecabine of een luxe verhoogde inloopdouche hebt, onze douchebakpoten zijn geschikt voor elke maat en vorm. Verstelbare poten zorgen voor een perfecte pasvorm, zelfs op ongelijke vloeren, terwijl stevige poten extra ondersteuning bieden voor zwaardere douchebakken. Met onze poten ben je verzekerd van een stabiele en veilige doucheomgeving.

Douchebakpoten kopen bij Afium

Wil je jouw douchebak voorzien van de beste poten voor stabiliteit en ondersteuning? Koop dan jouw douchebakpoten bij Afium. In onze webshop vind je een brede collectie aan hoogwaardige poten voor elk type douchebak. Plaats eenvoudig jouw bestelling online en profiteer van snelle levering aan huis. Heb je vragen over onze collectie of wil je graag meer info over een van de producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

Bij Afium koop je verschillende soorten douchebakpoten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kun je rekenen op:

  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze douchebakpoten zijn gemaakt van duurzame materialen om langdurige stabiliteit te garanderen.
  • Verstelbaarheid: Dankzij verstelbare poten kunnen onze douchebakken eenvoudig worden aangepast aan verschillende hoogtes en oneffen vloeren.
  • Eenvoudige installatie: Met gebruiksvriendelijke instructies en bevestigingsmateriaal zijn onze douchebakpoten snel en gemakkelijk te installeren.
  • Stevige ondersteuning: Onze poten zijn ontworpen om zware belasting te weerstaan en bieden een solide basis voor elke douchebak.

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Wil je de douchebakpoten liever eerst zien en persoonlijk advies ontvangen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Rotterdam. Hier kun je ons volledige assortiment douchebakpoten bekijken en voelen, en staan onze deskundige medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste poten voor jouw douchebak.

Vergelijken0

Producten (3)

Universele 3-delige douchebak-potenset
-30 % enkele werkdagen
Model: 15768

Universele 3-delige douchebak-potenset

Universele 3-delige douchebak-potenset..
€13,79 €19,69
Excl. BTW:€11,40
douchebakpoten 5-poots
-25 % enkele werkdagen
Model: 14811

douchebakpoten 5-poots

douchebakpoten 5-poots..
€22,74 €30,32
Excl. BTW:€18,79
Universele 5-delige luxe douchebak-potenset
-30 % enkele werkdagen
Model: 15608

Universele 5-delige luxe douchebak-potenset

Universele 5-delige luxe douchebak-potensetMinimale hoogte: 105mmMaximale hoogte: 150mmGewicht: 1.5 kg..
€34,37 €49,10
Excl. BTW:€28,40
1 - 3 van 3 (1 pagina's)