Menu
Your Cart

Kunstmarmer Fontein

Laat uw badkamer luxueus aanvoelen met de kunstmarmer fontein van Afium

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fontein in uw badkamer of uw badkamer aan het renoveren bent, dan wilt u een kunstmarmer fontein van Afium overwegen. Een kunstmarmer fontein past perfect in uw badkamer wanneer u een moderne, strakke en minimalistische uitstraling wilt creëren. U creëert deze uitstraling door de strakke lijnen van de fontein en door de kleur.

U kunt uw kunstmarmer fontein vandaag nog bestellen bij Afium.nl en binnen enkele werkdagen zal u uw kunstmarmer fontein thuis hebben en kunt u er optimaal van gaan genieten. Lees verder en kom erachter of een fontein van kunstmarmer wat voor uw badkamer is.

Wat houdt kunstmarmer in?

Kunstmarmer wordt gemaakt van polyesterhars met marmerpoeder en een gelcoating. Kunstmarmer wordt in een mal gegoten en nadat het gehard is, is het klaar voor gebruik. Ondanks het feit dat het kunstmarmer heet, is een kunstmarmer fontein meer kunststof dan dat het steen is.

Wanneer u een fontein van acryl had en nu een van kunstmarmer, dan zult u merken dat kunstmarmer harder is dan acryl, waardoor het ook meer geschikt is om gebruikt te worden als een wastafel. U wilt er alleen voor oppassen dat uw kunstmarmer fontein niet in aanraking komt met temperaturen boven 60 graden, anders vergroot u de kans dat er scheurtjes ontstaan in de toplaag van de fontein.

Kunstmarmer fonteinen van Afium schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest 

Een reden waarom een kunstmarmer fontein van Afium zo gewild is, is doordat het makkelijk schoon te maken is. Wanneer u uw kunstmarmer fontein dagelijks wilt schoonmaken, dan wilt u uw fontein eerst afspoelen met warm water en vervolgens met koud water. Ga er vervolgens langs met een zachte doek om uw fontein af te drogen.

Wanneer u uw kunstmarmer fontein van Afium wekelijks wilt schoonmaken, dan wilt u een zachte doek en badkamerreiniger gebruiken. Eventuele kalkresten kunt u gemakkelijk verwijderen met een schoonmaakmiddel gebaseerd op azijn. Spoel vervolgens uw fontein af met koud water. Om het materiaal zo goed mogelijk te beschermen, wilt u gebruik maken van autopolish of blinkacryl.

Verschil kunstmarmer en mineraalmarmer

Kunstmarmer en mineraalmarmer. Veel mensen vinden het op elkaar lijken en dat kan voor verwarring zorgen. Toch zit er een verschil tussen kunstmarmer en mineraalmarmer. Mineraalmarmer bestaat uit polyesterhars en marmerpoeder, wat vervolgens bedekt wordt met een gelcoat. Mineraalmarmer is gemaakt op basis van polyester en marmerpoeder. Er is dus geen sprake van een hars of gelcoat. Mineraalmarmer zal ook aanvoelen als een steen, terwijl kunstmarmer niet zozeer aanvoelt als steen.

Hoeveel kunstmarmer dus qua uiterlijk op elkaar lijken, kennen ze een paar kleine verschillen waar u rekening mee wilt houden voordat u een fontein wilt gaan aanschaffen voor in uw badkamer of toilet.

Al uw kunstmarmer fontein en toebehoren bij Afium

Wanneer u ervoor kiest om een kunstmarmer fontein aan te schaffen, dan wilt u natuurlijk ook de nodige toebehoren aanschaffen. Bij Afium bieden wij u alle toebehoren voor een kunstmarmer fontein aan. Denk hierbij aan een sifon. U heeft de keuze uit een simpele sifon, maar ook de keuze om te gaan voor een mooi afgewerkte sifon die mat-goud is of mat-wit.

Om een kunstmarmer fontein aan te sluiten, bent u natuurlijk ook een wartel, afvoerplug, schroeven en dergelijke nodig. Maakt u zich geen zorgen, want bij Afium kunt u dat ook allemaal halen. Op onze webshop kunt u ons assortiment aan kunstmarmer fonteinen en toebehoren vinden.

Raadpleeg de adviseurs van Afium 

Het is natuurlijk niet elke dag dat u een kunstmarmer fontein aanschaft. Vraag daarom ook vooral de adviseurs van Afium om hulp wanneer u er even niet uitkomt. Onze adviseurs zijn namelijk professionals die verstand hebben van allerlei zaken, waaronder dus ook kunstmarmer fonteinen.

U heeft 3 mogelijkheden om hulp te krijgen van onze adviseurs. Wanneer u van persoonlijk contact houdt, dan kunt u altijd langskomen in onze showroom in Rotterdam. Wanneer u niet veel tijd over heeft door uw drukke schema, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon. Onze adviseurs staan u dan zo snel mogelijk te woord.

Ervaar het nu in onze showroom

Om 100% zeker te zijn van uw aankoop, kunt u het beste langskomen in onze showroom in Rotterdam. In onze showroom kunt u namelijk in levende lijve zien hoe een kunstmarmer fontein van Afium eruit ziet in een badkameropstelling. Op die manier kunt u alle kleine details zien en komt u erachter of een kunstmarmer fontein iets voor u kan betekenen. 

Daarnaast staat onze showroom ook vol met adviseurs die u dolgraag willen helpen bij alle vragen die u heeft. Mocht uw kunstmarmer fontein u toch niet bevallen, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. 

Vergelijken0

Producten (1)

kunstmarmer fontein 40x22 wit HS
-30 % enkele werkdagen
Model: 15038

kunstmarmer fontein 40x22 wit HS

los kunstmarmer fontein 40x22 wit..
€65,94 €94,20
Excl. BTW:€54,50
1 - 1 van 1 (1 pagina's)