Menu
Your Cart

Inloopdouche Met Zijwand

Een Afium inloopdouche met zijwand 

Steeds vaker kiezen mensen voor een inloopdouche met zijwand in plaats van een douchecabine wanneer zij hun badkamer willen renoveren of gaan verhuizen. Een inloopdouche met zijwand zorgt er namelijk voor dat uw badkamer groter oogt en is onderhoudsvriendelijk. Daarbij past een Afium inloopdouche met zijwand in elke ruimte. Het maakt dus niet uit hoe klein uw badkamer is, onze inloopdouche met zijwand zal ongetwijfeld in uw badkamer gaan passen! 

 

Kom langs bij onze showroom in Rotterdam en kijk of een inloopdouche met zijwand wat voor u kan betekenen. Onze professionals staan altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden 

Gehard veiligheidsglas voor uw veiligheid 

Om u 100% veiligheid te garanderen, wordt er gebruik gemaakt van gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas is floatglas. Floatglas wordt thermisch behandeld. Zo wordt het eerst met meer dan 600 graden Celsius verhit en snel afgekoeld bij een gecontroleerde snelheid. Door het glas op deze manier te verhitten en af te koelen, krijgt het glas een speciale eigenschap dat voor extra veiligheid zorgt.  

 

Als het veiligheidsglas valt, dan zult u merken dat er geen grote glasscherven op uw badkamer grond vallen. In plaats van grote glasscherven zullen er hele kleine glasscherven vallen. Deze glasscherven zijn zo klein dat zij geen risico vormen voor uw veiligheid en hoeft u dus niet bang te zijn dat u letsel oploopt wanneer de glasscherven vallen. 

Glasdikte van 8 mm 

Afium maakt gebruik van een glasdikte van 8 mm voor de inloopdouche met zijwand. Gehard glas van 8 mm valt onder veiligheidsglas en is tot zo'n 5 keer sterker dan glas dat ongehard is. Dit glas is perfect voor situaties waar extra sterk glas nodig is, zoals in de douche.  

 

Door een glasdikte van 8 mm is het nog mogelijk om helder door het glas heen te kijken. Daarnaast kan een glasdikte van 8 mm tegen temperatuur schokken tot maar liefst 200 graden Celsius. Dit maakt de inloopdouche met zijwand van Afium perfect voor mensen die graag extra warm mogen douchen. 

Inloopdouche met muurprofiel vastmaken 

Bij Afium bieden wij u de mogelijkheid om uw inloopdouche met zijwand vast te maken met een muurprofiel. Over het algemeen kiezen mensen voor deze mogelijkheid. Vooral wanneer hun muur niet helemaal recht naar boven loopt. Met een muurprofiel lost u namelijk dat probleem op.  

 

In plaats van de inloopdouche met zijwand vast te maken aan uw muur met klemmetjes, zal de inloopdouche dus vastgemaakt worden aan een muurprofiel. Dit biedt extra stevigheid en ondersteuning. Voor nog meer ondersteuning wordt er gebruik gemaakt van een stabilisatiestang. Deze zal aan uw wand vastgemaakt worden en verbonden worden de bovenkant van de zijwand. 

Kalk heeft geen kans dankzij nano coating 

Een van de dingen waar u zich zorgen om kan maken bij een glazen zijwand, is kalkafzetting. Bij de inloopdouches met zijwand van Afium heeft kalk echter geen schijn van kans. Dit komt doordat er een nano coating wordt gebruikt om kalk tegen te gaan. Nano coating heeft een sterk afstotende werking en zal er dus voor zorgen dat kalk geen kans heeft én zorgt er zelfs voor dat shampoo en dergelijke badkamerproducten niet zullen achterblijven.  

 

Daarbij maakt een nano coating het schoonmaken van uw inloopdouche met zijwand een fluitje van een cent. U hoeft namelijk alleen met een trekker de waterdruppels te verwijderen. Vervolgens gaat u er met een doek overheen en zal u inloopdouche met zijwand weer glanzen. 

Geen last van spatwater 

Een inloopdouche is niet helemaal afgesloten, waardoor u last kunt krijgen van spatwater. Dit is gemakkelijk op te lossen door gebruik te maken van een zijwand. Door te kiezen voor een inloopdouche met zijwand zult u geen last meer hebben van spatwater. Dit zal ervoor zorgen dat uw badkamer niet geheel nat wordt en vermindert u zo het risico op uitglijden.  

 

Daarnaast kan het mogelijk zijn dat u een radiator heeft staan in uw badkamer of zelfs naast uw douche. Door gebruik te maken van een inloopdouche met zijwand zal het spatwater uw radiator niet beschadigen en kan hij zo lang mogelijk meegaan. 

Ervaar comfort, bestel online 

Bij Afium is het mogelijk om uw inloopdouche met zijwand online te bestellen. Hierdoor ervaart u optimale comfort, aangezien u uw huis niet hoeft te verlaten en enkele dagen later kan genieten van een heerlijke douche met dank aan uw inloopdouche met zijwand.  

Weet u dus al welke inloopdouche met zijwand u wilt gaan bestellen? Bespaar uzelf tijd en moeite en bestel gemakkelijk vanuit huis op onze webshop. 

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw inloopdouche met zijwand? Neem dan contact met ons op via de telefoon of stuur een mail of stuur uw bestelling binnen 14 dagen retour.  

Vergelijken0

Producten (4)

Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 1000x300 8mm
-30 % enkele werkdagen
Model: 15367

Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 1000x300 8mm

Eco Inloopdouche + muurprofiel 1000mmHoogte 2000mmGlasdikte 8mmGehard veiligheidsglasVoorzien van een aluminium muurprofiel en een stabilisatiestang van 100cm.Verstelbaar van 100 cm - 102 cmIn combinatie met een zijwandje van 300mm breedLevering bestaat uit twee verpakkingen..
€317,94 €454,20
Excl. BTW:€262,76
Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 800x300 8mm
-30 % enkele werkdagen
Model: 14853

Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 800x300 8mm

Eco Inloopdouche + muurprofiel 800mmHoogte 2000mmGlasdikte 8mmGehard veiligheidsglasVoorzien van een aluminium muurprofiel en een stabilisatiestang van 100cm.Verstelbaar van 80 cm - 82 cmIn combinatie met een zijwandje van 300mm breedLevering bestaat uit twee verpakkingen..
€317,94 €454,20
Excl. BTW:€262,76
Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 900x300 8mm
-30 % enkele werkdagen
Model: 15115

Eco-Combi Nano Inloopdouche + zijwand 900x300 8mm

Eco Nano Inloopdouche + muurprofiel 900mmHoogte 2000mmGlasdikte 8mmGehard veiligheidsglasVoorzien van een aluminium muurprofiel en een stabilisatiestang van 100cm.Verstelbaar van 90 cm - 92 cmIn combinatie met een zijwandje van 300mm breedLevering bestaat uit twee verpakkingen..
€317,94 €454,20
Excl. BTW:€262,76
Eco-Combi Inloopdouche + zijwand NANO 1200x300 8mm
-30 % enkele werkdagen
Model: 15585

Eco-Combi Inloopdouche + zijwand NANO 1200x300 8mm

Eco Inloopdouche + muurprofiel 1200mmHoogte 2000mmGlasdikte 8mmGehard veiligheidsglasVoorzien van een aluminium muurprofiel en een stabilisatiestang van 120cm.Verstelbaar van 120 cm - 122 cmIn combinatie met een zijwandje van 300mm breedLevering bestaat uit twee verpakkingen..
€332,34 €474,77
Excl. BTW:€274,66
1 - 4 van 4 (1 pagina's)