Verticale radiator

De tijd dat radiatoren een noodzakelijk kwaad waren, die weggewerkt moesten worden achter meubilair, is definitief voorbij! Bij Afium koopt u een mooie radiator, die een aanvulling is op uw interieur. Een zwarte radiator verhoogt de sfeer en is een prachtige blikvanger!

Van oudsher zijn we gewend aan witte radiatoren, maar een zwarte radiator is vaak een uitstekende aanvulling op uw interieur. Dankzij de donkere kleur vormt de zwarte radiator een echte eye catcher. Of, wanneer u dat wenst, valt hij juist weg op een donkere achtergrond. Er zijn vele uitvoeringen, en bij Afium hebben we een enorm assortiment aan zwarte radiatoren.

Een zwarte radiator past overal

Zwarte radiatoren zijn enorm veelzijdig. Met de moderne uitstraling kunnen ze elke kamer complimenteren. Er zijn verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een vlakke of geribbelde plaat. Ook zijn er verschillende ophangmogelijkheden: horizontaal of verticaal. Een zwarte radiator kan in iedere ruimte geplaatst worden, en verhogen direct de sfeer in die ruimte!

Zwarte radiator in uw woonkamer

Een zwarte radiator past vrijwel in ieder interieur. Ze zijn uitstekend geschikt voor uw woonkamer. Als modern accent, of als contrast aan de muur. Ook kunt u voor een zwarte radiator kiezen tegen een donkere muur of behang, om het één mooi geheel te maken. U hoeft uw radiator in elk geval niet meer achter een bank te verstoppen! De zwarte kleur is duurzaam en vervaagt niet. 

Verschillende modellen en aansluitingen

Er zijn verschillende zwarte radiatoren verkrijgbaar, zoals paneelradiatoren of handdoekradiatoren. Ook is er de keuze uit verschillende afmetingen en verschillende aansluitingen. De uitvoering met 4 aansluitingen is de meest algemene radiator. Bij ons vindt u ook uitvoeringen met 6 of 8 aansluitingen. Deze modellen zijn voorzien van een onderaansluiting. Ook is hier een binnenwerk ingebouwd. Hier kunt u direct de thermostaatknop van de radiator aansluiten. De overgebleven openingen die niet worden gebruikt kunt u netjes dichtmaken met een stop. Zo vallen ze niet meer op.

Uw zwarte radiator snel in huis

Afium heeft een groot deel van het assortiment op voorraad. Hierdoor kunnen we vaak binnen een paar werkdagen leveren. U kunt eenvoudig hier bestellen, zodat uw nieuwe radiator binnen enkele dagen bij u thuis wordt bezorgd. De bestelling kan ook worden opgehaald bij onze showroom in Rotterdam. Twijfelt u over uw nieuwe aankoop? Geen zorgen, u krijgt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Binnen deze tijd mag de radiator retour worden gestuurd.

De voordelen van Afium

Bestelt u bij Afium, dan profiteert u van onze voordelen. We hebben een enorm assortiment aan producten en een grote voorraad. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om uw zwarte radiator direct aan te sluiten, ook in bijpassende kleur! Klantenservice staat bij ons altijd bovenaan het lijstje. We doen er alles aan om u van de beste service te voorzien. We leveren alleen de beste merken met tot wel 10 jaar garantie op uw aankoop. 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze zwarte verticale radiatoren? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een  e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.