Menu
Your Cart

Badplanken

Badplank

Misschien heb je er al eens van gehoord, of er zelfs al eens een gebruikt, maar misschien heb je er nog nooit van gehoord: de badplank. Veel mensen zijn van mening dat een badplank onmisbaar is in de badkamer, en zijn er dan ook erg over te spreken en enthousiast over. Het is daarom zonde dat sommige mensen nog nooit van een badplank hebben gehoord, en hierdoor de voordelen en het comfort van dit badkameraccessoire missen! Daarom vertellen wij je graag wat meer over de badplank, zodat ook jij kan gaan genieten van optimaal comfort in de badkamer!

Waarvoor gebruik je een badplank van Afium?

Een badplank is eigenlijk precies wat je zou denken dat het is, namelijk een plank voor je bad. Deze plank leg je over de breedte van je bad, en hier kan je dan dingen zoals een laptop, telefoon of iPad opzetten zodat je tijdens het badderen kan genieten van je favoriete serie. Je kan hiernaast ook bijvoorbeeld een wijntje, een schaaltje chips of een kaarsje voor de sfeer kwijt op je badplank. Door deze extra ruimte maak je van het badderen een nog groter feestje dan dat het normaal gesproken al is, omdat je allerlei fijne artikelen kwijt kan op de badplank!

Extra comfort door de badplanken van Afium

De badplank is dus een ideale toevoeging in jouw badkamer als je houdt van lekker relaxen in bad. De meeste mensen kennen het probleem wel, je wilt in bad lekker een serie kijken, maar je moet je laptop dan op allerlei onmogelijke manieren op de wastafel of het toilet zetten om het dan vanuit bad te kunnen bekijken. Het is natuurlijk veel comfortabeler dan wanneer je je laptop gewoon zo op de badplank kan neerzetten! Het snackje en drankje dat er nog naast past zorgt natuurlijk voor het ultieme comfort!

Strakke of robuuste badplank

Wij van Afium bieden graag een ruim assortiment, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Dit doen wij ook graag op het gebied van badplanken. Wij bieden daarom verschillende soorten badplanken aan, zodat jij een plank kan vinden die goed bij jou past. Wij bieden strakke en robuuste badplanken aan. Beide planken werken hetzelfde en geven hetzelfde comfort!

Een geschikte badplank voor elke badkamer

Omdat wij van Afium verschillende soorten badplanken aanbieden, zorgen we er hiermee voor dat iedereen een geschikte badplank voor de badkamer kan vinden. Of jij nu een landelijke stijl hebt en dit graag wilt doorzetten in de badkamer, of een meer industriële en moderne stijl, voor beide stijlen zijn badplanken te vinden! Voor de meer landelijke stijl kunnen wij de robuuste badplank zeker aanraden! Als jij je meer kan vinden in een moderne en industriële stijl, dan is een strakke badplank misschien meer iets voor jou!

De voordelen van een badplank van Afium

Doordat een badplank zorgt voor extra ruimte voor als je in bad gaat, zitten hier meerdere voordelen aan. Naast het al genoemde voordeel dat je bijvoorbeeld een serie kan kijken terwijl je in bad zit door je apparaat op de badplank te zetten, zijn er nog een aantal fijne voordelen. Je kan bijvoorbeeld ook je boek makkelijk op de badplank neerleggen als je je wilt inzepen met badzeep. Hiernaast kan je bijvoorbeeld je doucheartikelen makkelijk neerzetten op de badplank, zodat je niet in ongemakkelijke houdingen moet gaan zitten om deze van de badrand te pakken. Een ander leuk idee is om een badplank cadeau te geven! Aangezien een badplank echt onmisbaar is in de badkamer zullen mensen heel dankbaar zijn met een cadeau zoals dit!

Een badplank aanschaffen bij Afium

Je vraagt je nu misschien af waarom het nu precies een goede keuze is om een badplank bij ons van Afium aan te schaffen. Dit is een hele goede vraag, en het antwoord hierop is vrij simpel. Bij Afium staan we voor goede kwaliteit en fijne service, met een 100% klantentevredenheid maken we dit ook echt waar! Wij leveren de beste merken en de beste kwaliteit producten. Je bent hierdoor verzekerd dat jij een prettig en goed product in huis haalt. Je hebt bij ons ook altijd 14 dagen om producten die verkeerd of te veel besteld zijn, gewoon weer terug te sturen. Als er verder nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de e-mail of telefonisch. Hiernaast bent u altijd welkom in onze showroom zodat u artikelen in het echt kan bekijken en een gesprek kan voeren met onze professionals!

Vergelijken0

Producten (2)

OAK badplanchet robuust 80x20x5
-30 % enkele werkdagen
Model: 15032

OAK badplanchet robuust 80x20x5

OAK badplanchet robuust 80x20x5..
€143,94 €205,63
Excl. BTW:€118,96
OAK badplanchet strak 80x20x3
-30 % enkele werkdagen
Model: 15287

OAK badplanchet strak 80x20x3

OAK badplanchet strak 80x20x3..
€167,94 €239,92
Excl. BTW:€138,79
1 - 2 van 2 (1 pagina's)