Let op! 2 t/m 16 augustus zijn wij gesloten i.v.m bouwvakantie!
Tijdelijk 30% KORTING op alle Ambiant /Floorlife PVC Vloeren met kortingscode AFIUMLIVE
Bestellingen vanaf 26/07 worden pas na de bouwvakantie geleverd!

Wandtegels 30x60 bij Afium

Bent u van plan om de badkamer of het toilet aan te pakken en bent u daarvoor op zoek naar wandtegels met een afmeting van 30x60 cm? U bent aan het juiste adres bij Afium! Wij hebben in ons grote assortiment diverse tegels voor op de wand in deze afmeting te koop. In onze collectie hebben wij tegels voor in ieder interieur, op deze manier weet u zeker dat u gaat slagen! Daarnaast zijn al onze producten voor een scherpe prijs in onze webshop te koop. Tot ziens bij Afium! 

 

Topkwaliteit wandtegels 30x60 kopen

Wanneer u tegels voor aan de wand bij Afium koopt, weet u direct dat u tegels in het bezit krijgt van een topkwaliteit. Of u nu de wand in uw badkamer of toilet wil bekleden, de wandtegels zijn van de beste kwaliteit. De tegels zijn slijtvast, waardoor u er jarenlang plezier van zal hebben. Naast wandtegels 30x60 cm van hoge kwaliteit, zal u een aankoop doen voor een scherpe prijs. De tegels komen direct vanuit de fabriek, op deze manier kunnen wij u al onze producten voordelig aanbieden.  

 

Grote collectie 30x60 wandtegels 

In onze webshop hebben wij een grote collectie wandtegels. De maat 30x60 cm geeft direct een speels effect op de muur. Bent u op zoek naar tegels in kleuren als grijs, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, zilver, taupe of beige? Of wilt u toch liever voor een rustige kleur als wit gaan? U kunt bij Afium alle kanten op. Onze wandtegels passen in een klassiek, modern en industriele inrichting.

 

Aankoop wandtegels 30x60 cm

Wanneer u wandtegels wil kopen dan kunt u het beste rekening houden met een aantal dingen. Wanneer u de oppervlakte van de ruimte gaat berekenen moet u ook altijd rekening houden met het snijverlies van de wandtegels. Op deze manier komt u nooit te kort. En gaat u voor een gerectificeerde wandtegel met maat 30x60? Een gerectificeerde tegel kunt u dicht bij elkaar plaatsen, waardoor er een smallere voeg zichtbaar is. Ook kunt u rekening houden met de slijtgroep van de tegels. Op deze manier weet u zeker dat de wandtegels jarenlang meegaan! 

 

Wandtegels van Afium 

Heeft u de wandtegels 30x60 cm van uw dromen gevonden? U kunt uw bestelling makkelijk plaatsen in onze webshop. Heeft u nog vragen of advies nodig? Wij staan voor u klaar! U kunt ons voor vragen en advies altijd bellen naar 010-7860130 of een e-mail sturen naar [email protected]. Natuurlijk bent u ook altijd in onze showroom in Rotterdam welkom, hier kunt u onze tegels van dichtbij bewonderen.