Vloertegels betonlook

Betonlook vloeren zijn tijdloos en passen bij vrijwel ieder interieur. Betonlook tegels
kenmerken zich door de 'vegen' en 'strepen' die zijn verwerkt in de tegels. Bij Afium vindt u direct diverse vloertegels betonlook!

Vloertegels betonlook vloeren zijn enorm populair. Dankzij de minimalistische uitstraling passen ze bij vrijwel elk interieur. De moderne, frisse uitstraling van beton, maar met de voordelen van een tegelvloer. Bij Afium vindt u alles voor uw nieuwe vloer!

Vloertegels betonlook: enorm veel voordelen

Vloertegels met betonlook zijn stoer, tijdloos en eenvoudig te combineren met andere materialen. Keramiek heeft als voordeel dat het niet krast, niet vlekt en eenvoudig schoon te houden is. Vloertegels betonlook zijn dan ook een aankoop waar je een leven lang plezier aan beleeft.

Diversiteit aan betonlook vloertegels

We hebben verschillende afmetingen vloertegels met betonlook, ook extra grote tegels. Zo kiest u zelf welke tegel het beste in de ruimte past. Ook hebben we verschillende kleuren en afwerkingen. Een donkere vloer wordt vaak gecombineerd met lichtgekleurde meubels en woonaccessoires. Een lichtgrijze vloer kan daarentegen uw ruimte juist groter doen lijken. Vooral als u al een donkere kamer heeft. Wanneer u een voeg kiest in dezelfde kleur als de tegel, is de betonlook helemaal compleet!

Betonlook vloertegels voor iedere ruimte

Betonlook vloertegels zijn uitermate geschikt voor uw woonkamer, ook voor zwaar gebruik. Daarom kunt u de tegels ook inzetten in kantoorruimtes of winkels! Met hun industriële look zijn betonlook vloertegels ook enorm geschikt voor de hal, keuken of bijvoorbeeld slaapkamers. De keramische tegels hebben een heel realistische betonlook, waarmee u de minimalistische sfeer van een betonnen vloer in uw interieur bereikt. Compleet met ‘vegen’ en structuur! Wist u dat betonlook vloertegels ook geschikt zijn voor badkamers, toiletten en andere vochtige ruimtes?

Vloertegels en vloerverwarming

Vloertegels zijn goed te combineren met vloerverwarming. Veel nieuwe huizen zijn voorzien van vloerverwarming. In de wintermaanden kan een tegelvloer best koud aanvoelen. Dankzij vloerverwarming is dit probleem verholpen. Een comfortabele, warme vloer met daarop prachtige tegels is realiseerbaar. Natuurlijk zijn vloertegels ook een goede optie in woningen zonder vloerverwarming. Het staat mooi in ieder interieur en de vloer is eenvoudig te onderhouden.

Afium staat voor kwaliteit

Bij Afium verkopen we de beste merken. Hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Iedereen geniet van een kwalitatief goede vloer zonder hier een vermogen aan uit te geven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het voltooien van uw aankoop. Onze medewerkers staan voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel naar 010-786 0130.

Afium heeft alles voor het leggen van betonlook vloertegels

Dankzij onze grote voorraad heeft u de nieuwe vloer vlot in huis. U kunt direct aan de slag, helemaal wanneer u alle benodigdheden meteen mee besteld! Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig heeft voor het leggen van uw nieuwe tegelvloer. Van de ondervloer tot lijm en voegen. Bekijk het complete aanbod aan tegellijm, tegelvoeg en ander gereedschap. Kies de voegkleur die past bij de tegel, zoals helder wit of een mooie grijstint. We adviseren u graag over het leggen, en de benodigdheden daarvoor!