Vierkant tegel laminaat

Tegel laminaat is inmiddels niet meer weg te denken uit moderne interieurs. Een stevige vloer van goede kwaliteit met de sfeer en uitstraling van een tegelvloer, voor de scherpe prijs van laminaat! Er zijn verschillende uitvoeringen, waarvan vierkant tegel laminaat een zeer populaire keuze is. We bieden vierkant tegel laminaat aan voor scherpe prijzen. Bovendien is de vloer eenvoudig gelegd. Neem een kijkje in de collectie!

 

Het aanbod van vierkant tegel laminaat is groot bij Afium! Deze vloerbedekking wint nog steeds aan populariteit, omdat het een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt. Bovendien is tegel laminaat geschikt voor elke woonruimte. Door de vierkante vorm benadert het laminaat nog meer de sfeer van tegels! Lees hier meer over de voordelen van vierkant tegel laminaat.

Voordelen van vierkant tegel laminaat

Wanneer u kiest voor vierkant tegel laminaat, kiest u voor een kwaliteitsvloer: hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. De laminaatvloeren worden steeds mooier gemaakt, en met vierkant tegellaminaat heeft u dan ook de sfeer en uitstraling van ‘echte’ vierkante tegels. Echter, u heeft geen koude voeten, de vloer is eenvoudig te leggen, makkelijk schoon te houden én de vloer is veel voordeliger dan echte tegels! Vierkant tegellaminaat kan en staat overal in huis. Op kantoren en in andere ruimtes is dit ook een goed idee. We helpen u bij het vinden van uw nieuwe, voordelige vloer.

Een vloer van vierkant tegel laminaat is een enorm goede aankoop, waar u zeker geen spijt van krijgt! De fijne eigenschappen maken het tot een perfecte vloerbedekking:

  • De vloer is sterk en geschikt voor zwaar gebruik
  • Vierkant tegel laminaat is geschikt voor vloerverwarming
  • Het werkt geluiddempend
  • Weinig onderhoud, makkelijk schoonmaken
  • Sfeervol design

Een sterke vloer

Laminaat is gemaakt van sterk, kwalitatief hoog materiaal. U zult het niet snel per ongeluk beschadigen. Laminaat tegelvloeren kunnen dan ook zwaar worden belopen. Dat maakt ze geschikt voor iedere ruimte. U kunt met een gerust hart met hakken over uw vierkante tegel laminaat heen wandelen, er huisdieren met scherpe nagels op loslaten en kinderen met (zwaar) speelgoed laten spelen. Dit zal de laminaatdelen niet beschadigen. De vloer gaat jarenlang mee zonder ernstige slijtage. Kiest u voor duurzaam, dan is vierkant tegel laminaat dus een uitstekende keuze!

Vierkant tegel laminaat is geschikt voor vloerverwarming 

Veel woningen beschikken over vloerverwarming. Een vloer van vierkant tegel laminaat is geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Dankzij de laminaat tegels heeft u nooit meer koude voeten. Voortaan kunt u heerlijk op blote voeten door het huis lopen.

Geluiddempende werking

De vloerdelen van uw nieuwe tegellaminaat zijn geluiddempend. Hierdoor hoort u geen stamp geluiden in huis. Ook fijn voor de onderburen! De stille vloer dempt het contactgeluid. Versterk het geluidsisolerende effect eventueel met een geluiddempende ondervloer.

Onderhoud van het tegellaminaat

U wilt niet veel tijd kwijt zijn aan het behandelen van uw vloer. Dit is bij vierkant tegel laminaat geen probleem. Het slijtvaste materiaal gaat lang mee als u licht onderhoudswerk uitvoert. Schoonmaken is simpel en zo gebeurd. Dagelijks met de stofzuiger, zachte bezem of swiffer over uw vloer heen, dat is al voldoende. Voor een goede hygiëne in huis wordt wekelijks dweilen aangeraden.

Verschillende tegels van laminaat

De vierkante tegel laminaat vloeren zijn bij Afium verkrijgbaar in vele soorten en maten, met prachtige designs. Vierkant tegel laminaat is eenvoudig passend te maken, en gemakkelijk te leggen. De sfeer met vierkant tegel laminaat is hetzelfde als met stenen tegels. Er zijn verschillende uitvoeringen, van kleine tegels tot XL formaat. Natuurlijk zijn er talloze kleuren: licht vergrijsd, donker antraciet of hoogglans wit, we hebben het in huis. Al onze vierkante laminaat tegels zijn van topkwaliteit. Een natuursteen imitatie, laminaatdelen met een gladde afwerking of reliëf, voor elk interieur hebben we de juiste look. Bekijk de volledige collectie hier of in onze showroom.

Vierkant tegel laminaat leggen

U wilt de vloer gaan leggen. Hoe pakt u dit aan? Heel eenvoudig, iedereen kan laminaatvloeren leggen. Het werk is zo gedaan als u eraan begint. Dankzij het kliksysteem van de vierkante imitatie tegels klikt u alle delen eenvoudig in elkaar. Leg de vloer op een goede ondervloer, voor nog betere kwaliteit. Met behulp van een laminaatsnijder klaart u deze klus.

Afium biedt kwaliteit

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over het tegellaminaat of de andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.