#}
Selectie Verfijnen

Toiletreservoir

Geberit UP100 Duofix
Gratis ondervloer

Geberit UP100 Duofix

Toepassing - Voor inbouw in deelhoog of ruimteh..


€152,90 Excl. BTW: €126,36

Geberit UP320 Duofix
Gratis ondervloer

Geberit UP320 Duofix

Dit Geberit Duofix inbouwreservoir UP320 is geschi..


€239,58 Excl. BTW: €198,00

Voldac wc-vergruizer
Gratis ondervloer

Voldac wc-vergruizer

Voldac wc-vergruizerPomp : 220V-230Vpomp : 50hz600..


€342,77 €239,94 Excl. BTW: €198,30

Florence Inbouwreservoir Oostende
Gratis ondervloer

Florence Inbouwreservoir Oostende

Inbouwreservoir, Inclusief Toiletblokhouder..


€272,25 Excl. BTW: €225,00

Florence Inbouwreservoir Genk
Gratis ondervloer

Florence Inbouwreservoir Genk

Inbouwreservoir, SLIM..


€381,15 Excl. BTW: €315,00

Florence Inbouwreservoir Gent
Gratis ondervloer

Florence Inbouwreservoir Gent

Inbouwreservoir..


€451,33 Excl. BTW: €373,00

Sensor voorzetreservoir+ombouw wit
Gratis ondervloer

Sensor voorzetreservoir+ombouw wit

Sensor voorzetreservoir+ombouwDit revolutionaire r..


€670,20 €469,14 Excl. BTW: €387,72

Sensor voorzetreservoir+ombouw zwart
Gratis ondervloer

Sensor voorzetreservoir+ombouw zwart

Sensor voorzetreservoir+ombouw zwartDit revolution..


€985,63 €689,94 Excl. BTW: €570,20

Een toiletreservoir aanschaffen

Wanneer u bezig bent met het opknappen van uw badkamer of toilet dan bent u vast op zoek naar nieuwe producten. Gelukkig bent u bij Afium aan het juiste adres voor producten voor uw nieuwe badkamer of toilet. Wij beschikken over een ruim assortiment. Zo verkopen wij onder andere toiletartikelen zoals een toiletreservoir. Op onze website kan u meer informatie vinden over onze producten. Al onze producten zijn gemaakt van goede kwaliteit en zijn ook nog eens scherp geprijsd. Neem gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom, u bent altijd welkom!

Met de hulp van een toiletreservoir uw toilet doorspoelen

Bent u op zoek naar een nieuwe toilet en benodigdheden? Dan bent u hier zeker op de goede plek. Bij Afium bieden wij een grote collectie aan toiletten en benodigdheden aan. Zo zijn er op onze website onder andere toiletreservoirs verkrijgbaar. Een toilet kan natuurlijk niet werken zonder een toiletreservoir. Een toiletreservoir dient als stortbak, de bak wordt gevuld met water. Dit water wat in het toiletreservoir te vinden is wordt gebruikt wanneer het toilet wordt doorgespoeld. Zonder toiletreservoir is het dus niet mogelijk om uw toilet door te spoelen. Neem voor meer informatie over toiletreservoirs een kijkje op onze website. 

Een ruim assortiment bij Afium

Doordat we beschikken over een grote collectie is er altijd wel een toiletreservoir die past bij uw toilet. Er bestaan veel verschillende toiletten vandaar dat niet elk toilet reservoir past bij elk toilet. Vandaar dat er ook meerdere soorten toiletreservoirs verkrijgbaar zijn bij Afium. Zo zijn er toiletreservoirs verkrijgbaar met en zonder ombouw. Een toiletreservoir met ombouw heeft een luxe uitstraling. Hierdoor lijkt de wc een stuk chiquer. Bovendien kan de wc worden doorgespoeld zonder gebruik te maken van de knoppen. Dit gaat namelijk met een handbeweging of door te tikken op de sensor. Daarnaast is het ook nog mogelijk om via de knop aan de zijkant van de ombouw het toilet door te spoelen. 

Een toiletreservoir met ombouw

Naast de chique uitstraling van het toiletreservoir met ombouw biedt het ook veel functionaliteiten. Bijvoorbeeld het niet meer hoeven klikken op de knoppen. Daarnaast is het materiaal wat gebruikt is voor de ombouw van het toiletreservoir gemaakt van een materiaal dat goed tegen vocht kan. Het materiaal is gemakkelijk in het onderhoud en blijft lang mooi. Wie wilt nou niet zo’n makkelijk toiletreservoir? Een ander voordeel is dat dit toiletreservoir goed te combineren is met verschillende wandclosets. Ook is de ombouw verkrijgbaar in meerdere kleuren, onder andere de kleuren wit, grijs en zwart. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de kleur van de ombouw te laten passen bij uw interieur. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de ombouw zo min mogelijk te laten opvallen.

Een toiletreservoir ingebouwd

Binnen ons ruime assortiment zijn er natuurlijk ook toiletreservoirs verkrijgbaar zonder ombouw. Deze toiletreservoirs zijn gemakkelijk te monteren. Deze toiletreservoirs zijn te vinden achter de muur en zijn hierdoor dus niet in het zicht. Het kan erg handig zijn om voor uzelf van te voren te bepalen hoeveel ruimte u heeft voor een toiletreservoir. Aan de hand hiervan kan het gemakkelijker zijn om een keuze te maken. Wanneer u bijvoorbeeld weinig ruimte heeft kan een toiletreservoir met ombouw bijvoorbeeld een goede optie zijn. Op onze site is meer informatie te vinden, neem gerust een kijkje!

Scherpe prijzen bij Afium

Als u ervoor kiest om een nieuw toiletreservoir aan te schaffen bij Afium weet u zeker dat dit product voor een lange periode mee gaat. De producten van Afium zijn namelijk gemaakt van goede kwaliteit. Tevens zijn alle producten scherp geprijsd. Dat is natuurlijk ook nog eens goed voor uw portemonnee! Verder zijn onze producten gemakkelijk te installeren waardoor u niet meer tijd dan nodig kwijt bent. Op onze site kan u meer informatie vinden over onze producten, bij Afium verkopen we nog veel meer dan alleen toiletreservoirs!

Bij Afium een nieuw toiletreservoir kopen

Wilt u graag een toiletreservoir kopen voor in uw woning? Of bent u op zoek naar andere artikelen voor in uw badkamer of toilet? Neem dan een kijkje op onze website waar u ons gehele assortiment kan bekijken. Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via de telefoon op het nummer 010-7860130 of op het e-mail adres [email protected]. Verder beschikken we over een prachtige showroom in Rotterdam. Hier heeft u de mogelijkheid om onze producten te bekijken, daarnaast staan onze collega’s altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!