Toebehoren PVC vloeren

Toebehoren voor PVC vloeren nodig? Bij Afium bent u aan het juiste adres voor het bestellen van alle benodigde materialen om uw PVC vloer goed af te kunnen werken. Van ondervloer tot plinten en montagekit: online vindt u in onze webwinkel alle toebehoren voor de juiste behandeling van uw PVC vloer. Dankzij onze snelle levering kunt u snel aan de slag.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Floorlife Co-pro ivory-line basic heat 14000x1000x1,4mm Bestelproduct, levertermijn 2-3 werkdagen
  M2 prijs € 3,95 € 3,26
 2. Floorlife Co-pro Yellow-line pu hd heat 8500x1000x1,4mm Bestelproduct, levertermijn 2-3 werkdagen
  M2 prijs € 8,90 € 7,36
 3. Floorlife Co-pro pvc-lijm Bestelproduct, levertermijn 2-3 werkdagen
  € 32,50 € 26,86
 4. Floorlife pvc-lijm 13kg Op voorraad
  € 149,99 € 123,96
 5. Floorlife Co-pro pvc-lijm 13kg Bestelproduct, levertermijn 2-3 werkdagen
  € 165,00 € 136,36
 6. Floorlife Co-pro pvc-lijm vezel versterkt 14 kg Bestelproduct, levertermijn 2-3 werkdagen
  € 179,00 € 147,93
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Toebehoren PVC vloeren voor een perfecte afwerking

Met de juiste toebehoren, zoals een goede ondervloer en mooie plinten, kunt u uw PVC vloer de uitstraling geven die het verdient. Dat dit niet teveel hoeft te kosten, bewijzen de vele producten in ons assortiment. Alle toebehoren voor PVC vloeren zijn bij Afium van zeer hoge kwaliteit, zonder dat u hiervoor teveel hoeft te betalen. 

 

Ondervloeren voor een PVC vloer

Een goede ondervloer zorgt voor meer stevigheid en minder geluidsoverlast. Bovendien egaliseert een ondervloer de ondergrond. Wij hebben diverse ondervloeren voor uw PVC vloer, zoals bijvoorbeeld een basis ondervloer en een speciale ondervloer voor click PVC.

 

Plinten belangrijk onderdeel PVC vloeren

Plinten zijn een van de belangrijkste toebehoren van PVC vloeren. Met de juiste plinten langs de muren of op de vloer krijgt een ruimte een luxere uitstraling. Bij Afium heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan plinten, van klassieke koloniale plinten tot moderne plakplinten. Wilt u de plinten tegen de muren bevestigen? Kies dan niet voor plakplinten. Deze plakt u namelijk op de vloer, als verlengstuk hiervan. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zodat er altijd wel een plint is die past bij uw vloer en interieur. Onder de toebehoren voor een PVC vloer hoort natuurlijk ook goede montagekit. Hiermee plakt u muurplinten stevig vast.