Actie partij tegels

Restpartijen tegels bij Afium

U vindt bij Afium actie partij tegels voor een zeer scherpe prijs. De restpartijen tegels behoorden eerst tot een grote partij. Doordat hier nog maar een klein deel van over is zijn ze flink in prijs verlaagd. Heel voordelig voor u! Zeker wanneer u nieuwe tegels zoekt voor een badkamer, toilet of keuken. Hiervoor heeft u maar een aantal vierkante meter nodig. De restpartijen tegels hebben een actieprijsje. Koop uw droomtegels voor een schijntje!

Outlet met partijen actietegels

Bent u op zoek naar een betaalbare, nieuwe tegelvloer of wand? Dan moet u zeker onze outlet eens bekijken. Hier worden alle restpartijen tegels op geplaatst. Dit betekent absoluut niet dat alleen de minder mooie vloeren en wanden hierop worden geplaatst. We garanderen altijd de beste kwaliteit. De tegels die u in de outlet vindt zijn de resten van de complete collectie. Dit betekent dat die ene tegel nu voor een veel lagere prijs verkrijgbaar is.

Hoge kortingen op tegelpartijen in de actie

De restpartijen tegels zijn flink afgeprijsd. Aan wat voor kortingen moet u denken? Dit verschilt per vloer- en wandtegel. In sommige gevallen spreken we van 50% korting. In plaats van €30 per m2 betaalt u maar €15 per m2. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Bekijk het volledige assortiment aan restpartijen tegelvloeren.

De outlet verandert constant

Houd de outlet in de gaten! U ziet misschien niet meteen een product dat u aanspreekt. Gelukkig verandert de outlet constant. We houden onze voorraad altijd in de gaten. Zijn er nieuwe restpartijen? Dan komen ze in de outlet terecht! Niet alleen vloertegels en muurtegels vindt u in de uitverkoop. U komt allerlei producten tegen.

Tegel restpartijen en meer

Naast actie partij tegels vindt u in de outlet alles voor uw woning. Bij renovatie of bij het aankleden van een nieuwbouwwoning bent u bij Afium aan het juiste adres. We hebben ook vaak restpartijen van laminaat. Vrijwel alle producten waar resten van overblijven komen een keer in de korting. Natuurlijk bent u bij ons niet alleen afhankelijk van de outlet! We hebben altijd een ruime collectie aan tegels en meer.

Wat kunt u zoal vinden in de webshop van Afium?

  1. Wand- en vloertegels
  2. Laminaat
  3. PVC Click laminaat
  4. Sanitair
  5. Verwarmingen
  6. Badmeubels
  7. Verf

Kom eens langs in de showroom!

De producten ook in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u al onze producten zien. De showroom is uiteraard niet voor iedereen bereikbaar. Daarom kunt u bij ons ook productstalen bestellen. Zo kunt u de staal thuis op de gewenste locatie bekijken. Past het wel of niet?

Kunt u wel naar de showroom komen, dan ontvangen we u graag. Onze medewerkers geven u deskundig advies op maat. U leert alles over de producten en wordt geïnspireerd door de verschillende mogelijkheden. We heten u altijd van harte welkom in de showroom.

Vul het contactformulier in

Heeft u vragen over de producten of de installatie? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen. Stel uw vragen en we geven u zo spoedig mogelijk antwoord. U kunt ook altijd bellen naar 010-786 0130. Zo komt u direct in contact met de medewerkers van Afium. Dankzij onze opgedane kennis en ervaring geven we altijd een professioneel advies voor uw persoonlijke situatie. Laat het ons weten!

De service van Afium

Actie partij tegels bestellen? De restpartijen worden zo spoedig mogelijk bij u aangeleverd. Doordat onze voorraad altijd groots is kunnen we in de meeste gevallen snel leveren. U heeft uw bestelling binnen een paar werkdagen in huis. Profiteer van de service van Afium. We doen er alles aan om u tevreden te stellen. De allerlaagste prijs en toch actie partij tegels van hoogwaardige kwaliteit? Dat kan bij Afium!

Bestel uw actietegels

De restpartijen bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en u bent al bijna klaar. De betaling heeft u zo geregeld. Bij Afium weet u dat het betalingssysteem betrouwbaar is. U krijgt een orderbevestiging en binnen een paar dagen is uw bestelling in huis. U kunt meteen aan de slag! Binnen een paar dagen genieten van uw nieuwe tegelvloer? Bekijk onze restpartijen aan tegels.