Tegels keuken

Tegels zijn hygiënisch, mooi en dankzij ons grote aanbod zijn ze er in iedere stijl. Daarom zijn tegels keuken een uitstekende keuze, waar u jaren mee vooruit kunt.

Met tegels keuken maakt u de sfeer helemaal af. Bovendien is het een hele praktische keuze, tegels zijn immers makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze tijdloos, waardoor u lang plezier zult hebben van uw keuze!

Tegels keuken zijn de beste oplossing

Een keuken is een natte ruimte, waar hygiëne enorm belangrijk is. Daarom zijn tegels keuken een perfecte keuze! Niet alleen kunt u hiermee uw eigen stijl tot uitdrukking brengen, het is ook een slimme oplossing. U kunt tegels gemakkelijk afnemen, met water en zeep. Ze verkleuren niet en zijn krasvast. Zo kunt u gerust eens extra schrobben!

Grote diversiteit aan tegels keuken bij Afium

Op het gebied van keuken tegels heeft u bij Afium ruime keuze! Zo kunt u kiezen uit keramiek en natuursteen tegels. In een wat meer klassieke keuken wordt veelal gebruik gemaakt van natuursteen, terwijl bij een moderne keuken vaak gekozen wordt voor strakke keramische wandtegels. Momenteel zijn metrotegels, decortegels en tegelstroken populair voor de keuken, net als voor badkamers en het toilet! Toch zie je ook steeds meer dat een hele strakke keuken wordt ‘doorbroken’ met bijvoorbeeld natuursteen tegels, die zorgen voor een prachtig kleureffect. Vaak wordt er gebruik gemaakt van kleinere maten wandtegels, maar ook het gebruik van één grote wandtegel achter de kookplaat is erg populair. Niet alleen heeft dit een ontzettend mooi en strak effect, ook is het optimaal qua onderhoud. Grote tegels hebben geen voegen waar geen vuil in kan kruipen, wat ze heel gemakkelijk om schoon te maken en te houden zijn. Veelal worden vervolgens kleinere wandtegels gebruikt om een speels effect te krijgen, eventueel in combinatie met mozaïek wandtegels zijn hiermee de meest verrassende combinaties te maken. Zo creëert u met tegels een keuken die helemaal bij u past!

Keramisch of natuursteen tegels keuken

Wanneer u kiest voor één van onze tegels keuken, is een voorwaarde vaak dat de tegels gemakkelijk schoon te maken dienen te zijn. Logisch, want hygiëne in de keuken is uiteraard enorm belangrijk. Het is dan handig als tegels al vet- en vuilafstotend zijn. Om die reden wordt er vaak gekozen voor keramische tegels.Kiest u liever voor natuursteen tegels? Dan kunt u ervoor zorgen dat deze geïmpregneerd worden, zodat deze vuilafstotend zijn en lang mooi blijven! Over het algemeen geldt: hoe meer glans in de tegel, hoe makkelijker vuil af te nemen is.

Afium biedt kwaliteit voor scherpe prijzen

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Uiteraard helpen onze medewerkers u graag voor advies, zodat u de juiste tegel kiest!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze tegels keuken? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam! Hier kunt u onze tegels met eigen ogen bekijken, voelen en direct aanschaffen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.