Staande radiator

Met een staande radiator van Afium past uw verwarming uitstekend in het interieur! Een staande radiator past in kleinere ruimtes, en is enorm praktisch wanneer u niet wilt dat de radiator veel ruimte in beslag neemt. Ze hebben voldoende capaciteit om grotere kamers in uw woning te verwarmen, zoals bijvoorbeeld uw woonkamer. 

 

Afium heeft een ruim aanbod aan radiatoren. U vindt snel een eenvoudig en geschikt model voor uw woning. De staande radiator verticaal is verkrijgbaar met een vlakke of een geribbelde voorplaat, in verschillende afmetingen én in verschillende kleuren. Zo vindt u gemakkelijk de radiator die bij u past!

Een staande radiator van Afium past in elke ruimte!

Een staande radiator kent vele voordelen! Heeft u bijvoorbeeld veel ramen, en daardoor weinig muur ruimte om een radiator te bevestigen? Dan kan een staande radiator uitkomst bieden! Deze worden in de hoogte geplaatst, maar geven natuurlijk evenveel warmte! Staande radiatoren kunnen in elke ruimte worden ingezet: badkamer, slaapkamer, hal of woonkamer. Voor iedere ruimte heeft Afium de juiste staande radiator!

Een staande radiator voor elke stijl

Vaak wordt gedacht dat staande radiatoren bij uitstek passen in een strak, modern interieur. Hoewel ze daar natuurlijk uitstekend bij passen, kun je een staande radiator bij vrijwel elke stijl passen. Bij Afium hebben we veel verschillende mogelijkheden, zodat er altijd een radiator is die in uw ruimte past. Zo hebben we verschillende kleuren, variatie in voorplaten en natuurlijk diverse afmetingen. U kunt een staande verwarming kiezen als blikvanger, in een contrasterende kleur, of juist één die wegvalt in de omgeving, door dezelfde kleur te kiezen als de achtergrond. U kunt alle kanten uit!

Verschillende aansluitingen

U heeft de keuze uit een boven- en een onderaansluiting. Er wordt vaak gekozen voor de uitvoering met 4 aansluitingen, die uiteraard bij ons verkrijgbaar is. Ook hebben wij uitvoeringen met 6 of 8 aansluitingen in ons uitgebreide assortiment. Mocht het voor u niet duidelijk zijn welke u nodig heeft, neem dan zeker even contact op met onze vakdeskundigen. Zij helpen u bij het uitzoeken van de juiste radiator. De materialen voor het aansluiten vindt u ook in onze webshop. Kranen en aansluitingen, leidingen en buizen, gereedschap en meer. Zo heeft u in één keer alles binnen om uw project af te ronden!

De voordelen van Afium

Bestelt u bij Afium, dan profiteert u van onze voordelen. Klantenservice staat bij ons altijd bovenaan het lijstje. We doen er alles aan om u van de beste service te voorzien. Daarom leveren we bijna altijd uit voorraad, de bestelling wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. We garanderen uw tevredenheid. Toch niet wat u dacht? Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop gemakkelijk retourneren. We leveren alleen de beste merken met tot wel 10 jaar garantie op uw aankoop. 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze staande radiatoren? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een  e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.