Rainbow douchecabine 90x90x218 alu 5mm glas

Regular Price € 1.021,63 Special Price € 715,14 € 591,02
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
16477
Rainbow complete douchecabine
90x90x218
5mm glas
aluminium chrome profielen
hoekinstap
schuifdeuren
5 mm veiligheidsglas
witte glazen achterpanelen met opbergrekje en handdoekbaar
deurgrepen in inox
douchezuil met regendouche en regelbare jets
handdouche met regelbare stang
eengreepmengkraan en omschakelaar
douchebak in acryl
EENVOUDIG TE INSTALLEREN MET EASYFIX SYSTEEM ZONDER SILICONE
De Rainbow complete douchecabine is een douchecabine met alles er op en er aan. Wat een luxe! Bestel, monteer en ga meteen onder het fijne water staan.
De Rainbow complete douchecabine is een hoekinstap-model en bevat twee schuifdeuren. Hierdoor heeft u meer plaats over in de badkamer, omdat er geen ruimte nodig is voor het openen van de douche. Stapt u in de douche, dan bevindt zich daar een douchezuil met een heerlijke regendouche, een handige handdouche met regelbare glijstang en 6 regelbare waterjets. Deze waterjets masseren en stimuleren uw huid. Met de eengreeps mengkraan stelt u zelf gemakkelijk uw ideale douchebeurt samen. In het fijne opbergrekje bergt u al uw douchespulletjes op. Daarnaast bevindt zich in deze douchecabine een handgreep.
Deze douchecabine is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, bevat aluminium chrome profielen en heeft sfeervolle witte glazen achterpanelen. De douchebak is gemaakt van acryl. U installeert deze douchecabine eenvoudig door het easyfix systeem. Deze Rainbow douchecabine kan zonder silicone geïnstalleerd worden en sluit naadloos aan tegen de muur met behulp van een regelbaar profiel.
Gehard veiligheidsglas:
Al onze douchecabines worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.
Raadpleeg bij het plaatsen van dit product de handleiding.

Meer informatie
KleurWit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rainbow douchecabine 90x90x218 alu 5mm glas
Uw waardering
Andere alternatieven die mogelijk iets voor u zijn!