Gestreepte verticale radiatoren

Verticale radiatoren voegen iets extra toe aan uw badkamer, woonkamer of keuken - en dat effect is nog sterker als u kiest voor een gestreept model. Bij ons vindt u tal van oplossingen voor een modern en design interieur, zodat uw verwarming niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de look en feel van de inrichting.

Modern uw woning afwerken met verwarming is dus zeker mogelijk. Als u graag meer wilt weten over onze design gestreepte verticale radiatoren, lees dan snel verder!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
  1. -40%
    6 aansluitingen
  2. -40%
    6 aansluitingen
  3. -40%
    6 aansluitingen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

De ultieme luxe feel in uw interieur met een gestreepte radiator

Met een design gestreepte verticale radiator brengt u in één keer een unieke, luxe atmosfeer in huis. Dit is te danken aan het verticale ontwerp van deze modellen, dat modern oogt en waardoor de ruimte strakker en iets hoger en opener oogt.

Daarbij zorgen design gestreepte verticale radiatoren er ook voor dat de kamer luxueus aanvoelt en dat komt door de brede, dicht tegen elkaar liggende vlakken aan de voorzijde van de verwarming. Dit maakt dergelijke radiatoren dan ook perfect voor elk modern en strak interieur!

Een tipje van de sluier van ons luxe aanbod aan gestreepte radiatoren

Bij Afium.nl vindt u een brede waaier aan mogelijkheden als u op zoek bent naar een verticale radiator die een luxe feel creëert. Zo is vooral het merk OPPIO de moeite waard en dat heeft verschillende redenen. 

Deze modellen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, van 400 X 2000 mm tot 600 X 2000 mm, zodat u voor uw beschikbare ritme en voorkeur de beste optie vindt. Daarbij zorgt de witte kleur voor een extra strakke een verzorgde uitstraling. Wilt u graag meer weten over onze luxe gestreepte verticale radiatoren? Ontdek ons aanbod aan design oplossingen en neem contact op voor meer handige info en advies!