PVC vloeren uitverkoop

PVC is de afkorting van ‘polyvinylchloride’. PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Bij Afium hebben we altijd goede PVC vloeren uitverkoop!

Er zijn twee verschillende soorten PVC vloeren, die op verschillende manieren gelegd worden. De ene soort wordt verlijmd op de ondergrond, de andere werkt met een eenvoudig klik-systeem. Welke soort u ook kiest, u heeft in beide gevallen de voordelen van hoogwaardige vloer.

PVC vloeren uitverkoop bij Afium

Bij Afium hebben we een enorm aanbod aan, met altijd een mooie PVC vloeren uitverkoop. Hierdoor heeft u een mooie, duurzame PVC vloer voor de scherpste prijs! Een PVC vloer kan gemakkelijk 25 jaar meegaan, dus dat is een goede investering.

Voordelen van PVC vloeren

Wanneer u een PVC vloer in de uitverkoop kunt aanschaffen, heeft u natuurlijk al een fijn financieel voordeel. Maar er PVC vloeren, uitverkoop of niet, kennen tal van andere voordelen:

  • Sterke duurzame vloeren
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempende eigenschappen
  • Makkelijk te vervangen of verhuizen
  • Waterbestendig
  • Zacht voor de voeten
  • In verschillende stijlen, kleuren en maten

Voor elk interieur: PVC vloeren uitverkoop

Zoals u van ons gewend bent, zijn van onze PVC vloeren verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. Een lichte vloer geeft een ruimtelijk effect, een donkere vloer geeft warme gezelligheid. U kunt zelf komen kijken in onze showroom, om te zien welke vloer het beste bij uw interieur past. Uiteraard helpen onze deskundige adviseurs u graag.

De PVC vloer plaatsen

Dankzij onze grote voorraad heeft u de nieuwe vloer vlot in huis. U kunt direct aan de slag, helemaal wanneer u alle benodigdheden meteen mee besteld! Om aan de slag te gaan met uw nieuwe PVC vloer, heeft u het een en ander nodig. In sommige gevallen raden we aan de vloer te verlijmen, in andere gevallen heeft uw nieuwe PVC vloer een klik-systeem. We geven u uiteraard advies. We hebben alle benodigdheden voor het leggen van uw nieuwe vloer in huis. Weet u niet wat u precies nodig heeft? Vraag het ons! Bekijk het complete aanbod aan lijm en ander gereedschap.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze PVC vloeren uitverkoop? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Het aanbod van Afium

Bij Afium wordt het opknappen van uw woning een makkie! Laminaat, tegels, sanitair, het is allemaal te vinden in onze webshop. Mocht u het lastig vinden om een vloer uit te zoeken op basis van foto’s, dan kunt u een productstaaltje bestellen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom te Rotterdam. Plaatst u een bestelling boven €500? Dan zijn de bezorgkosten helemaal gratis! Voor wie op de kleintjes let hebben we de Afium Outlet. Hier vindt u de mooiste artikelen voor de allerlaagste prijs. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus wees er snel bij!