PVC vloeren betonlook

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Er zijn er in tal van kleuren en designs mogelijk, maar voor een echte blikvanger kiest u voor één van onze PVC vloeren betonlook!

Betonlook vloeren zijn enorm populair. Dankzij de minimalistische uitstraling passen ze bij vrijwel elk interieur. De moderne, frisse uitstraling van beton, maar met de voordelen van een PVC vloer. Bij Afium vindt u alles voor uw nieuwe vloer!

PVC vloeren betonlook passen bij elk interieur

Beton of betonlook vloeren winnen enorm aan populariteit. De industriële, minimalistische uitstraling die deze vloeren bieden passen bij elk interieur. Ze complementeren design meubels, of vormen een frisse tegenhanger met een moderne klassieke stijl. PVC vloeren zijn kras- en watervast, en zijn daarmee geschikt voor iedere ruimte. Niet alleen in woonkamers staan PVC vloeren betonlook te gek, denk ook aan hal, slaapkamers of de badkamer!

Verschillende kleuren en structuren PVC vloeren betonlook verkrijgbaar

Bij Afium hebben we een groot assortiment vloeren. Dat geldt ook voor de PVC vloeren betonlook. Een donker grijze PVC vloer met betonlook geeft uw kamer extra sfeer en contrast. Een donkere vloer wordt vaak gecombineerd met lichtgekleurde meubels en woonaccessoires. Een lichtgrijze vloer kan daarentegen uw ruimte juist groter doen lijken. Vooral als u al een donkere kamer heeft. Een lichte kleur beton PVC geeft uw kamer rust en kalmte. Tip: Vergroot uw ruimte met dezelfde PVC vloer betonlook. Leg de vloer dus door in de keuken, hal of het toilet. Dit zorgt voor een verbindend effect op alle ruimtes en maakt uw woning optisch groter.

PVC vloeren betonlook kennen vele voordelen

PVC betonlook vloeren zijn enorm duurzaam. Daarnaast kennen ze nog andere voordelen:

  • De vloer is levensecht: niet van echt beton te onderscheiden.
  • PVC vloeren hebben een zeer goede geluiddempende werking. Nooit meer last van klagende onderburen dus.
  • De vloer heeft weinig onderhoud nodig. Bovendien krast PVC niet!
  • Waterbestendig: de vloer is ook geschikt is voor uw badkamer of toilet.
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming.
  • De vloer kan worden verplaatst, of deels worden vervangen.
  • Uw PVC vloer kan op elke ondergrond gelegd worden.

De PVC vloer plaatsen

Om aan de slag te gaan met uw nieuwe PVC vloer, heeft u het een en ander nodig. In sommige gevallen raden we aan de vloer te verlijmen, in andere gevallen heeft uw nieuwe PVC vloer een klik-systeem. We geven u uiteraard advies. We hebben alle benodigdheden voor het leggen van uw nieuwe vloer in huis. Weet u niet wat u precies nodig heeft? Vraag het ons! Bekijk het complete aanbod aan lijm en ander gereedschap.

Afium staat voor kwaliteit

Bij Afium verkopen we de beste merken. Hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Iedereen geniet van een kwalitatief goede vloer zonder hier een vermogen aan uit te geven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en het voltooien van uw aankoop. Onze medewerkers staan voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel naar 010-786 0130.