PVC visgraat

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Deze vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, maar voor een elegante blikvanger kiest u voor een PVC visgraat vloer!

PVC visgraat vloeren zijn nagenoeg niet van een houten visgraat vloer te onderscheiden. Het verschil zit ‘m eerder in alle voordelen die PVC vloeren hebben ten opzichte van hout. Daarbij geeft de PVC visgraat wel de warme, chique uitstraling die bij een visgraat vloer hoort!

Een PVC visgraat vloer past in elk interieur

Een PVC vloer met een visgraatmotief staat mooi in elk interieur. Niet voor niets zijn visgraat vloeren al jarenlang een klassieker: de vloer is tijdloos, elegant en sfeervol. In tegenstelling tot een houten vloer is PVC duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien is het een stuk voordeliger. Zo past een PVC visgraat vloer bij elke stijl én budget!

PVC visgraat kent vele voordelen

PVC in visgraat motief is enorm populair. De visgraat vloer past bij elke stijl en geeft een elegante uitstraling. Daarnaast kent de klik PVC visgraat vloer nog andere voordelen:

  • De vloer is niet van echt hout te onderscheiden.
  • PVC vloeren hebben een zeer goede geluiddempende werking. Nooit meer last van klagende onderburen dus.
  • De vloer heeft weinig onderhoud nodig. Een PVC visgraat vloer is slijtvast en blijft erg lang mooi.
  • Waterbestendig: de vloer is ook geschikt is voor uw badkamer of toilet.
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming.
  • De vloer kan worden verplaatst, of deels worden vervangen.
  • PVC visgraat is een stuk voordeliger dan een houten visgraat vloer.

Een sterke PVC vloer

PVC visgraat is gemaakt van sterk, kwalitatief hoog materiaal. U zult het niet snel per ongeluk beschadigen. Deze vloeren kunnen dan ook zwaar worden belopen. Dat maakt ze geschikt voor iedere ruimte. Ook bijvoorbeeld voor uw winkelruimte, of kantoor. Ook kunt u zware meubels verschuiven, of iets zwaars laten vallen. De vloer gaat jarenlang mee zonder ernstige slijtage. Kiest u voor duurzaam, dan is een PVC vloer een uitstekende keuze! Bovendien is PVC visgraat een tijdloos en elegante uitvoering. Niet voor niets zie je de vloer al jaren, en wordt deze nog steeds in moderne interieurs gelegd. Een ware tijdloze klassieker!

Staat PVC visgraat in uw interieur?

PVC visgraat zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Past deze vloer wel in uw interieur? Dat kunt u zelf bekijken in onze showroom. Hier kunt u onze producten in het echt aanschouwen. Onze medewerkers voorzien u van een passend advies en informatie. Plaats uw bestelling in de showroom of bestel online. U kunt de bestelling in Rotterdam ophalen of deze wordt snel bij u thuis bezorgd. Hier vindt u alles over onze voorwaarden en bezorg tarieven.

PVC Vloer van Afium

Bij Afium leveren we alles voor uw PVC visgraat vloer. Zo kunt u direct aan de slag, want dankzij onze grote voorraad kunnen we snel leveren. Bij Afium zijn alle vloeren van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Heeft u vragen aan onze klantenservice? Neem dan zeker even contact op.