PVC Rigid

PVC Rigid vloeren zijn de nieuwe generatie PVC vloeren. Omdat PVC kliklaminaat enorm populair is, wordt deze manier van vloerbedekking nog steeds doorontwikkeld. Daar zijn de PVC rigid vloeren een resultaat van. Deze vloeren zijn nóg sterker dan ‘gewone’ laminaatvloeren!

PVC Rigid vloeren zijn een winnaar in duurzaamheid. Je kunt er een volle pan kokend eten op laten vallen, en er zal geen deuk of vlek achterblijven. De vloer is ijzersterk, maar tegelijkertijd zacht om op te lopen. Er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding of ondervloer nodig!

PVC Rigid is enorm zacht

De zachtste rigid PVC vloeren op de markt zijn een genot om op te lopen - ook op blote voeten. Houdt u liever de schoenen aan? De geluidsabsorberende kwaliteiten van deze vloer garanderen een aangename akoestische ervaring. De vloer is ideaal voor kinderen, zodat de rust bewaard blijft, ook met rennende voetjes.

En enorm sterk

Waar een PVC rigid vloer zich vooral onderscheid, is de enorme duurzaamheid. Na jarenlange ontwikkeling van de technologie in PVC vloeren, is PVC rigid een ijzersterke uitkomst. Deze vloer is enorm slijtvast, dus uitstekend geschikt voor zwaar gebruik. Zo is de vloer ook geschikt voor uw winkel, kantoor, of wanneer u huisdieren heeft. Deze vloer kan tegen een stootje!

U kunt uw PVC Rigid vloer direct plaatsen

Omdat de vloeren zo sterk en tegelijkertijd zacht zijn, is er geen oppervlaktevoorbereiding nodig. U kunt de vloer direct plaatsen over elke ondergrond, ook over bestaande vloeren. U heeft geen extra ondervloer nodig! Ook is vooraf geen acclimatisatie nodig, de vloer kan direct na onze snelle bezorging gelegd worden. De vloeren zijn 100% waterproof en uiteraard bestand tegen vloerverwarming.

De voordelen

De nieuwe, extra sterke technologie van PVC Rigid maken het een goede keuze. Deze vloeren hebben veel voordelen:

  • De vloer is extra sterk en uitermate geschikt voor zwaar gebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming en goed bestand tegen direct zonlicht
  • Geluiddempend en zacht - geen ondervloer nodig
  • Weinig onderhoud, makkelijk schoonmaken
  • Verkrijgbaar in prachtig design

Voor elk interieur een PVC rigid vloer

Zoals u gewend bent van onze PVC vloeren, zijn ook de rigid varianten verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. Een lichte vloer geeft een ruimtelijk effect, een donkere vloer geeft warme gezelligheid. U kunt zelf komen kijken in onze showroom, om te zien welke vloer het beste bij uw interieur past. Uiteraard helpen onze deskundige adviseurs u graag.

De beste service van Afium

Bij ons bent u verzekerd van de beste service. Uw tevredenheid is ons voornaamste doel. We vinden het belangrijk dat u blij bent met uw nieuwe aanwinst. U geniet optimaal van uw nieuwe PVC rigid vloer. Eventueel kunt u de nieuwe vloerdelen binnen 14 dagen na aanschaf nog retourneren. Ook handig wanneer u iets te veel heeft besteld!

Afium biedt kwaliteit

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over PVC rigid vloeren, of één van de andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.