Ondervloer laminaat

Met een ondervloer laminaat haalt u het maximale uit uw nieuwe laminaatvloer. Met de juiste ondervloer laminaat van Afium is uw vloer beter geïsoleerd, geluiddempend en vochtwerend.

Niet iedereen legt een ondervloer laminaat wanneer het tijd is voor een nieuwe laminaatvloer. Toch kunnen we dit van harte aanraden. Met de juiste ondervloer laminaat heeft u nog langer plezier van uw laminaatvloer!

Met een ondervloer laminaat nóg meer plezier van uw vloer

Heeft u gekozen voor een laminaatvloer, maar nog niet nagedacht over een goede ondervloer? Wanneer je kiest voor laminaat of een andere harde vloer, is de laag eronder heel belangrijk. Voor isolatie, tegen vocht, maar ook voor geluidsdemping. Heeft u geen onderburen, maar wel last van optrekkend vocht onder je vloer? Dan zijn er speciale ondervloeren met een goed vochtscherm. Die kun je gebruiken om je laminaat of parket te beschermen voor het vocht.

De voordelen van een ondervloer laminaat

Ondervloeren hebben diverse functies, die het gebruiksgemak van uw nieuwe vloer verhogen. Zo zorgt een goede ondervloer voor:

  • extra geluidsdemping
  • betere isolatie
  • vochtwering
  • egalisering van de vloer.

Na het plaatsen van de vloer ziet u van de ondervloer niets meer terug. Dat betekent niet dat u er niets van zult merken! De voordelen zijn enorm, en maken het de moeite waard om direct de juiste ondervloer te plaatsen.

Welke ondervloer?

Er zijn diverse soorten ondervloeren verkrijgbaar. Welke het beste bij u past, is afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld extra isolatie, of extra geluiddemping omdat u onderburen heeft? Ook kunt u de ondervloer gebruiken om de vloer wat op te hogen. Kies een ondervloer die past bij de nieuwe vloerbedekking: laminaat.

Geen geluidsoverlast

In sommige woningen is van tevoren bepaald dat u een ondervloer moet gebruiken, meestal wanneer u onderburen heeft. Dat is prettig voor hen, en voor uw relatie met uw nieuwe buren. Het is belangrijk dat u direct de juiste ondervloer kiest. Over het algemeen zit u goed met een ondervloer 10db. Maar we adviseren u uiteraard graag!

Meer advies over uw ondervloer laminaat?

Bij Afium verkopen we hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voorzien we u graag van advies, bijvoorbeeld over uw nieuwe ondervloer laminaat! Neem contact met ons op, of kom langs in de showroom.

Het aanbod van Afium

Bij Afium wordt het opknappen van uw woning een makkie! Laminaat, tegels, sanitair, het is allemaal te vinden in onze webshop. Mocht u het lastig vinden om een vloer uit te zoeken op basis van foto’s, dan kunt u een productstaaltje bestellen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom te Rotterdam. Plaatst u een bestelling boven €500? Dan zijn de bezorgkosten helemaal gratis! Voor wie op de kleintjes let hebben we de Afium Outlet. Hier vindt u de mooiste artikelen voor de allerlaagste prijs. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus wees er snel bij!