Let op! Online bestellen, afhalen & leveren is gewoon mogelijk! Bezorging kan door topdrukte iets langer duren dan u normaal gewend bent.
Let op! 2 t/m 16 augustus zijn wij gesloten i.v.m bouwvakantie!
Tijdelijk 30% KORTING op alle Ambiant /Floorlife PVC Vloeren met kortingscode AFIUMLIVE
Bestellingen vanaf 26/07 worden pas na de bouwvakantie geleverd!

Marmerlook tegels

Met marmerlook tegels heeft u de luxe uitstraling van echt marmer, voor een scherpe prijs. Een tijdloze, elegante look voor vloer of wand? Marmerlook tegels zorgen voor precies dát gevoel.

De echtheid en de structuur in marmerlook tegels zijn bijna niet meer van echt marmer te onderscheiden. Ook maken veel tegelfabrikanten diverse prints, zodat u niet elke keer dezelfde tegelprint terug kunt zien. Net als bij echt marmer. Uiteraard is er ruime keuze uit verschillende kleuren en structuren, zoals glans of mat. Zo kiest u de juiste marmerlook tegels voor uw situatie!

Marmerlook tegels, tijdloos en elegant

Marmer is een prachtig gesteente wat voor velen bekend staat om zijn mooie kleuren in combinatie met een unieke adering. De kleuren variëren sterk van licht tot donker. Kleuren die veel gekozen worden zijn wit met een donkere adering, zwart met een lichte adering en warme beige kleuren. Marmerlook tegels zijn ook leverbaar in een grote variatie aan kleurschakeringen, die exact hetzelfde luxe gevoel overbrengen als de natuursteen.

De voordelen van marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn gemakkelijk in onderhoud en voordeliger in aanschaf dan de natuursteen. Bovendien zijn marmerlook tegels:

  • Niet van echt marmer te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • In allerlei formaten beschikbaar
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Marmerlook tegels voor vloer en wand

Marmerlook tegels zijn in iedere ruimte van uw huis inzetbaar. Van oudsher zijn ze vaak te vinden in badkamers, maar ze kunnen ook cachet geven aan uw woonkamer, keuken of hal. Bij Afium hebben we een ruim assortiment aan zowel vloertegels als wandtegels. Zo kunt u dezelfde stijl aanhouden voor vloer- en wandbedekking, of bijvoorbeeld een mooie bijpassende lambrisering maken.

Keramische marmerlook vloertegels; levensecht

Doordat de productie van keramische vloertegels een industrieel proces is, kan de productie sterk gecontroleerd worden op gebied van hardheid, krasbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en maatvastheid. Bovendien kunnen op keramische vloertegels elke print aangebracht worden, zodat je perfecte imitaties van natuursteen krijgt. Zo lijkt de adering van marmerlook tegels exact op die van de echte natuursteen!

Afium heeft alles voor het leggen van marmerlook tegels

Dankzij onze grote voorraad heeft u de nieuwe vloer vlot in huis. U kunt direct aan de slag, helemaal wanneer u alle benodigdheden meteen mee besteld! Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig heeft voor het leggen van een laminaatvloer. Van de ondervloer tot plinten. Ook hebben we verschillende soorten lijm en tegelvoegsel.

Afium biedt kwaliteit

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over marmerlook tegels, of één van de andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.