Laminaat klik

Een laminaat klik vloer is de ideale vloerbedekking voor uw woning. Het staat mooi in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Ons assortiment is gigantisch, met laminaat aanbiedingen in vele kleuren en structuren. Klik laminaat is er voor iedereen!

Afium biedt een ruim scala aan verschillende soorten laminaat klik vloeren. Voor iedere smaak en voorkeur is een mooi laminaat beschikbaar. Er is aan ieder budget gedacht. Naast laminaat met houtlook hebben we ook andere stijlen in het aanbod. Bekijk het complete assortiment en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of overloop.

Wat is een laminaat klik vloer?

Klik laminaat is samengeperst plaatmateriaal van HDF, waarbij de houtvezels samen met lijm nog fijner en dichter zijn geperst. Laminaat heeft de uitstraling van een houten vloer, maar is vele malen voordeliger. Een klik laminaat vloer leg je zonder lijm. Door een speciale profilering van de groef-veerverbinding is het mogelijk, twee panelen zonder gebruik van lijm samen te voegen. Het is heel eenvoudig om de vloer te leggen! Daarnaast heeft een laminaat klik vloer nog vele andere voordelen.

Duurzaam

Laminaat klik gaat erg lang mee. Het is water- en slijtvast, en daardoor ook geschikt voor bijvoorbeeld hakken, kinderen en huisdieren. Bovendien is laminaat gemakkelijk verplaatsbaar. Zo kunt u het gewoon meenemen als u gaat verhuizen!

Verschillende stijlen en uitstralingen

Laminaat klik vloeren zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er grote delen of kleinere, met een hout- of betonlook of tegels. Voor elk interieur kunt u een laminaat vinden dat hierbij past! Zo maakt u een ruimte bijvoorbeeld extra modern, industrieel, klassiek, gezellig of ruimtelijk. Ook hebben we bij Afium verschillende structuren, zoals hoogglans of laminaat met houtstructuur.

De voordelen van laminaat

Laminaat met klik-systeem is een populaire vloer. de prijs is enorm vriendelijk, en de kwaliteit hoog. Daarnaast heeft de vloer nog andere voordelen:

  • Geschikt voor elke ruimte
  • Uitzonderlijk sterk en duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud
  • Snel en eenvoudig (zelf) te plaatsen
  • Levensecht

Leg de laminaat klik vloer eenvoudig zelf

Een laminaatvloer leggen is niet lastig. Dit kunt u eenvoudig zelf doen. De planken klikken eenvoudig in elkaar. Zorg ervoor dat de eerste plank recht wordt neergelegd. Is dit gelukt? Dan kunt u de andere delen leggen. De laminaat delen kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt met behulp van een laminaatsnijder. Denk ook aan de ondervloer! Een goede ondervloer is geluidswerend en houdt de warmte vast.

Afium heeft alles voor het leggen van laminaat klik

Dankzij onze grote voorraad heeft u de nieuwe vloer vlot in huis. U kunt direct aan de slag, helemaal wanneer u alle benodigdheden meteen mee besteld! Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig heeft voor het leggen van een laminaatvloer. Van de ondervloer tot plinten en profielen. Het leggen van een nieuwe vloer heeft u zo gedaan. Dit kunnen alle klussers aan, zelfs die met minder (of geen) ervaring.

Afium biedt kwaliteit voor scherpe prijzen

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over onze laminaat klik vloeren, of andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.