#}
Selectie Verfijnen

Wand Toiletkraan

Solo wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Solo wand toiletkraan

Solo wand toiletkraan..


€49,52 €37,14 Excl. BTW: €30,69

Spador wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Spador wand toiletkraan

Spador wand toiletkraan..


€60,72 €45,54 Excl. BTW: €37,64

Play wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Play wand toiletkraan

Play wand toiletkraan..


€63,92 €47,94 Excl. BTW: €39,62

Delay-Wand wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Delay-Wand wand toiletkraan

Delay-Wand wand toiletkraan..


€67,12 €50,34 Excl. BTW: €41,60

Pira wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Pira wand toiletkraan

Pira wand toiletkraan..


€81,52 €61,14 Excl. BTW: €50,53

Vinka wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Vinka wand toiletkraan

Vinka wand toiletkraan..


€81,52 €61,14 Excl. BTW: €50,53

Spador-Nero wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Spador-Nero wand toiletkraan

Spador-Nero wand toiletkraan..


€86,32 €64,74 Excl. BTW: €53,50

Spador-Lyon wand toiletkraan Rosé-mat-goud
Gratis ondervloer

Spador-Lyon wand toiletkraan Rosé-mat-goud

Spador-Lyon wand toiletkraan Rosé-mat-goud..


€87,92 €65,94 Excl. BTW: €54,50

Spador-Nancy wand toiletkraan Mat-goud
Gratis ondervloer

Spador-Nancy wand toiletkraan Mat-goud

Spador-Nancy wand toiletkraan Mat-goud..


€87,92 €65,94 Excl. BTW: €54,50

Spador-Moya wand toiletkraan Gunmetal
Gratis ondervloer

Spador-Moya wand toiletkraan Gunmetal

Spador-Moya wand toiletkraan Gunmetal..


€95,92 €71,94 Excl. BTW: €59,45

Spador-Ore wand toiletkraan
Gratis ondervloer

Spador-Ore wand toiletkraan

Spador-Ore wand toiletkraan..


€100,72 €75,54 Excl. BTW: €62,43

Amador toiletkraan muurbevestiging 1/2 Gunmetal
Gratis ondervloer

Amador toiletkraan muurbevestiging 1/2 Gunmetal

Amador toiletkraan muurbevestiging 1/2" Gunmetal..


€162,77 €113,94 Excl. BTW: €94,17

Wand toiletkraan

Een toiletkraan is een essentieel onderdeel van de toiletruimte, omdat hygiëne toch wel voorop staat als het gaat om een bezoekje aan het toilet. Wanneer je een nieuwe toiletkraan wilt aanschaffen, is het een goede optie om eens te gaan kijken naar een wand toiletkraan. Dit zijn toiletkranen die niet aan de wasbak zijn gemonteerd, maar aan de muur hangen. Een echt chique toevoeging aan de toiletruimte!

Het hebben van een ingebouwde wand toiletkraan van Afium

Een wand toiletkraan is dé oplossing wanneer hygiëne en stijl bij jou voorop staat in je toiletruimte. Zo is deze wand toiletkraan een enorm stijlvolle toevoeging aan de ruimte doordat de aansluiting volledig in de muur verwerkt is. Afium heeft een prachtig en ruime hoeveelheid wand toiletkranen beschikbaar met allemaal een mooi en uniek design. Zo kun je kiezen tussen een van onze vele stijlen, maar ook de kleuren zijn verschillend: zo hebben we stijlvol zilver, maar ook matte kleuren zoals goud, rosé gold en diep zwart. Dit betekent dus dat wij bij Afium voor elke stijl toilet een prachtige wand toiletkraan beschikbaar hebben.

Een wand toiletkraan met korte uitloop van Afium

Een van de kenmerken van een wand toiletkraan is er eentje met een korte uitloop. Dit is een stijl die vaak overeenkomt met die van een traditionele fontein voor het toilet. De wand toiletkranen met een korte uitloop zijn een stuk compacter en kleiner, wat ideaal is wanneer je een kleine toiletruimte is. Eerlijk is eerlijk, dit is vaak het geval bij toiletruimtes. Hierdoor is de wand toiletkraan met korte uitloop vaak de keuze die klanten bij Afium maken. Het design van deze kraan kun je gemakkelijk afstemmen met die van het toilet, of juist van eventuele accessoires in de toiletruimte. Hierdoor is de wand toiletkraan hét item dat de ruimte een geheel maakt.

Een wand toiletkraan met lange uitloop van Afium

Ondanks dat de wand toiletkraan met korte uitloop erg populair is, zijn de wand toiletkranen met lange uitloop ook beschikbaar. Dit zijn toiletkranen die net iets langer zijn dan die met een korte uitloop. Toch kiezen mensen hier bijna nooit voor. Dit komt door de lange uitloop, welke ervoor kan zorgen dat het water uit de kraan over de rand van de wasbak heen spettert. De wasbakken in toiletruimtes zijn vaak compacter door het gebrek aan ruimte, en daardoor is dit een vaak voorkomend nadeel. Mocht je hier toch interesse in hebben, kun je advies vragen bij onze specialisten. 

De bediening van een wand toiletkraan van Afium

Afium biedt verschillende wand toiletkranen aan zodat er altijd iets beschikbaar is voor jouw smaak. Zo zijn er bijvoorbeeld kranen beschikbaar met een hendel, wat een erg praktische variant is en vaak goed past in toiletruimtes die strak of modern zijn ingericht. Is dit niks voor jou? Dan kun je er ook voor kiezen om een wand toiletkraan aan te schaffen met een draaiknop. Dit past erg goed in toiletruimtes die klassieker zijn ingericht. Hiervoor kun je een bezoekje nemen aan onze showroom, waar onze mooie wand toiletkranen gepresenteerd staan in misschien wel de stijl van jouw toilet.

Voordelen van een inbouwkraan van Afium

Het hebben van een wand toiletkraan gaat natuurlijk gepaard met een heleboel voordelen. Zo geeft het bijvoorbeeld een onwijs luxe en moderne uitstraling aan je toiletruimte, wat ook weer zorgt voor een bepaalde positieve sfeer in de ruimte. Daarnaast is het een erg nette toevoeging aan de ruimte, omdat de leidingen van de kraan zijn weggewerkt. Je ziet dus geen loshangende leidingen of blootgestelde buizen omdat alles netjes achter de muur zit verwerkt. Bovendien zorgt de wand toiletkraan ervoor dat je alle ruimte hebt in de wasbak om je handen te wassen, en omdat de wasbak open is, is hij ook erg gemakkelijk schoon te houden. Je hoeft namelijk niet om een kraan heen te werken met je schoonmaakspullen.

Eventuele nadelen van een inbouwkraan

Een wand toiletkraan heeft natuurlijk ook een paar nadelen, maar dit zijn er wel een stuk minder dan de vele voordelen die deze toiletkraan heeft. Toch zullen wij ze even kort voor je benoemen, zodat je hier rekening mee kunt houden wanneer je een wand toiletkraan aanschaft. Deze toiletkraan is onder andere moeilijk te vervangen of repareren wanneer de kraan defect raakt. Dit komt doordat de leidingen achter de muur verwerkt zitten en de kraan relatief lastig te verwijderen is. Daarnaast is de montage van de kraan duurder dan die van een opbouwkraan, en zal dit ook wat langer duren. Het is natuurlijk meer werk om alles netjes te verwerken dan bij een ander soort toiletkraan.