Menu
Your Cart

Terugslagkleppen

De beste terugslagkleppen koopt u bij Afium

Heeft u een nieuwe terugslagklep nodig? U kunt deze niet beter vinden dan bij Afium! Wij hebben namelijk een enorm assortiment aan terugslagkleppen verkrijgbaar. Bij Afium bent u daarom aan het juiste adres voor terugslagkleppen die verschillende toepassingen passen en er in verschillende soorten zijn. U kunt ons aanbod aan terugslagkleppen vinden op onze webshop en in onze showroom. Bij Afium vindt u niet alleen allerlei terugslagkleppen van hoge kwaliteit, wij bieden ze ook nog eens aan voor een zacht prijsje, net zoals het geval is voor onze andere producten. Alvast tot ziens bij Afium!

Wat kunt u met een terugslagklep?

Een terugslagklep zorgt ervoor dat de vloeistof maar één kant op kan. Het is een afsluiter die vloeistofstromen reguleert. Het voornaamste doel van de terugslagklep is voorkomen dat er vloeistoffen terug het systeem in stromen. Door een terugslagklep van Afium aan te schaffen voorkomt u dergelijke problemen in uw waterleidingen. De terugstroming van water kan namelijk een probleem worden als de stroom verontreinigd is en de rest van de leiding bevuilt. Bij een rioolleiding zie je daarom dat er een terugslagklep is die ervoor zorgt dat vies water het systeem uit kan, maar niet meer terug kan stromen.

Groot assortiment aan terugslagkleppen bij Afium

Op onze online webshop kunt u allerlei verschillende soorten terugslagkleppen vinden. Een goede terugslagklep hebben is geen overbodige luxe, omdat deze ervoor zorgt dat u schoon water heeft. En dat is belangrijk, want het water dat door onze kranen stroomt wordt voor allerlei zaken gebruikt. Denk bijvoorbeeld voor koken en drinken, douchen en baden, het wassen van de auto en het besproeien van de planten. Om die reden doet u er goed aan om een goede terugslagklep op uw leiding aan te sluiten. Omdat niet alle leidingen hetzelfde zijn is het belangrijk dat u de juiste soort terugslagklep aansluit. Bij Afium zijn we deskundig op het gebied van terugslagkleppen, waardoor we een ruim assortiment aan kleppen verkrijgbaar hebben. Op deze manier zal er altijd een terugslagklep zijn die op uw leiding past. Daarnaast hebben onze terugslagkleppen een scherpe prijs en zijn ze van hoge kwaliteit, waardoor u gegarandeerd schoon water heeft!

Voordelige terugslagkleppen bij Afium

Bij veel bouwmarkten kunt u terugslagkleppen vinden, maar deze hebben een veel hogere prijs dan de kleppen van Afium. Bij ons vindt u alleen de allerbeste terugslagkleppen voor een voordelige prijs. Afium kan haar klanten haar producten een stuk goedkoper aanbieden, omdat wij onze producten vanuit de fabriek rechtstreeks aan onze klanten leveren. Dit scheelt veel kosten, die u op deze manier niet meer hoeft te betalen! Door ons protocol kunnen we het mogelijk maken dat u onze producten voor een zacht prijsje kunt kopen maar niet hoeft in te leveren op kwaliteit.

Omdat de terugslagkleppen in het assortiment van Afium voor een scherpe prijs worden verkocht, passen ze in ieders budget. Bij onze concurrenten betaalt u al snel het dubbele voor dezelfde terugslagklep. Bij Afium verzekeren we u niet alleen van een goedkope terugslagklep, maar ook van één die van hoge kwaliteit is. De fabrikanten met wie wij werken gebruiken namelijk alleen de beste materialen. Door een terugslagklep bij Afium te kopen bent u ervan verzekerd dat u een hoogwaardig product koopt die jarenlang meegaat. Heeft u een terugslagklep op de webshop van Afium gezien, maar bent u er niet helemaal zeker van of deze wel op uw waterleiding past? Wij kunnen u dan geruststellen, want door ons 14 dagen easy return protocol kunt u een bij ons gekocht product binnen de termijn terugsturen of ruilen voor een nieuw product.

Koop een terugslagklep op de webshop van Afium

Heeft u een nieuwe terugslagklep nodig? In onze webshop heeft u ruime keuze uit een groot assortiment aan diverse soorten terugslagkleppen. Als u advies nodig heeft over de verschillende kleppen, of een vraag heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-7860130 of ons een e-mail sturen naar [email protected]. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen in onze showroom die in Rotterdam is gevestigd.

Heeft u een nieuwe terugslagklep nodig omdat de oude het heeft begeven? Bij Afium bent u aan het juiste adres voor al uw terugslagkleppen! Bij ons vindt u diverse soorten terugslagkleppen. Deze kunt u bekijken in onze showroom of op onze webshop. Onze terugslagkleppen worden voor een zachte prijs verkocht, en zijn ook nog eens van hoge kwaliteit! Bij Afium vindt u alleen de allerbeste producten voor een voordelige prijs, zoals u al jaren van ons gewend bent. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vergelijken0

Producten (4)

Art 380 1/2 Terugslagklep + Veer
-30 % enkele werkdagen
Model: 14936

Art 380 1/2 Terugslagklep + Veer

Art 380 1/2 Terugslagklep + Veer..
€17,94 €25,63
Excl. BTW:€14,83
Art 380 3/4 Terugslagklep + Veer
-30 % enkele werkdagen
Model: 15200

Art 380 3/4 Terugslagklep + Veer

Art 380 3/4 Terugslagklep + Veer..
€19,68 €28,11
Excl. BTW:€16,26
Art 380 1 Terugslagklep + Veer
-30 % enkele werkdagen
Model: 15434

Art 380 1 Terugslagklep + Veer

Art 380 1 Terugslagklep + Veer..
€23,28 €33,26
Excl. BTW:€19,24
Watts KF keerklep+aft-controle 22x22 Knel
-30 % enkele werkdagen
Model: 15216

Watts KF keerklep+aft-controle 22x22 Knel

Watts KF keerklep+aft-controle 22x22 KnelEA keerklep type KFWatts Industries messing keerkleppen voorkomen terugstroming van drinkwater of water van onbekende kwaliteit tot en met gevarenklasse 2. Met de aftap- en controlemogelijkheid kunt u, zonder de keerklep te demonteren, de werking en de lekdic..
€35,94 €51,35
Excl. BTW:€29,70
1 - 4 van 4 (1 pagina's)