Klik PVC visgraat

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Deze kunststof parketvloer is gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. PVC klik vloeren zijn gemakkelijk te leggen door het klik-systeem, en zijn er in tal van kleuren en designs. Wilt u een echte eyecatcher? Lees dan verder over onze Klik PVC visgraat vloeren!

Klik PVC visgraat is enorm eenvoudig om te leggen, dankzij het klik-systeem. Hierdoor heeft u geen lijm nodig, en kunt u direct gemakkelijk aan de slag. Het elegante visgraat motief geeft een prachtig resultaat, dat bijna niet van echt hout te onderscheiden is. De vloer heeft zelfs houtstructuur!

Klik PVC visgraat kent vele voordelen

Klik PVC in visgraat motief is enorm populair. De visgraat vloer past bij elke stijl en geeft een elegante uitstraling. Dankzij het klik PVC systeem is de vloer echter veel voordeliger dan een houten visgraat vloer. Daarnaast kent de klik PVC visgraat vloer nog andere voordelen:

  • De vloer is niet van echt hout te onderscheiden.
  • PVC klik vloeren hebben een zeer goede geluiddempende werking. Nooit meer last van klagende onderburen dus.
  • De vloer heeft weinig onderhoud nodig. Een visgraat PVC vloer is slijtvast en blijft erg lang mooi.
  • Waterbestendig: de vloer is ook geschikt is voor uw badkamer of toilet.
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming.
  • De vloer kan worden verplaatst, of deels worden vervangen.
  • Klik PVC visgraat is een stuk voordeliger dan een houten visgraat vloer.

Visgraat is tijdloos en elegant

Het opvallende visgraat patroon geeft de kamer een warme en gezellige uitstraling. Dat de visgraat tijdloos is, kunnen we wel stellen. Zo kom je het motief veel tegen in jaren ‘30 woningen, maar ook in moderne nieuwbouw huizen. Er zijn brede of smalle klik PVC visgraat delen verkrijgbaar. En uiteraard hebben we een grote diversiteit aan kleuren en structuren!

Een sterke vloer

Klik PVC visgraat is gemaakt van sterk, kwalitatief hoog materiaal. U zult het niet snel per ongeluk beschadigen. Deze vloeren kunnen dan ook zwaar worden belopen. Dat maakt ze geschikt voor iedere ruimte. U kunt met een gerust hart met hakken over uw vierkante tegel laminaat heen wandelen, er huisdieren met scherpe nagels op loslaten en kinderen met (zwaar) speelgoed laten spelen. Dit zal de PVC Klik delen niet beschadigen. De vloer gaat jarenlang mee zonder ernstige slijtage. Kiest u voor duurzaam, dan is een PVC klikvloer een uitstekende keuze!

Afium heeft alles voor het leggen van uw klik PVC visgraat vloer

Dankzij onze grote voorraad heeft u de nieuwe vloer vlot in huis. U kunt direct aan de slag, helemaal wanneer u alle benodigdheden meteen mee besteld! Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig heeft voor het leggen van uw nieuwe vloer, zoals plinten en profielen.

Alles voor onze klant

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over klik PVC visgraat, of één van de andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.