Keramische glanzende vloertegels

Keramische vloeren hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Door te kiezen voor keramische glanzende vloertegels geeft u net dat extra beetje stijl mee aan de vloer! Zo wordt uw nieuwe vloer een heuse blikvanger!

Keramische glanzende vloertegels zijn enorm populair. Glanzende tegels weerkaatsen het licht, waardoor de ruimte licht wordt en optisch groter lijkt. De hoogglans tegels geven een luxe uitstraling, en kunnen in elke ruimte van het huis worden ingezet.

Keramische glanzende vloertegels; aan alles is gedacht

Doordat de productie van keramische vloertegels een industrieel proces is, kan de productie sterk gecontroleerd worden op gebied van hardheid, krasbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en maatvastheid. Bovendien kunnen op keramische vloertegels elke print aangebracht worden, zodat je perfecte imitaties van natuursteen krijgt. De oppervlakte van keramische glanzende vloertegels, of hoogglans tegels, worden geschuurd totdat het gaat glanzen. Hoogglans tegels zijn ook te herkennen aan het label ‘polished’ of ‘levigato’ .

Hoogglans keramische vloertegels zijn praktisch

Een keramische vloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming. De tegels branden niet, en kunnen dus goed in een ruimte met een open haard. Bovendien zijn keramische glanzende vloertegels antistatisch. Zo krijgt u nooit meer een schok op winterse dagen, wanneer u de kraan aanraakt! Daarnaast zijn de tegels zijn vriendelijk voor de gezondheid. Het oppervlak van keramische tegels, zowel de geglazuurde als de ongeglazuurde, is namelijk zeer dicht. Microben, mijten en andere micro-organismen, die voor zeer veel allergieën verantwoordelijk zijn, hebben hier bij normaal onderhoud nauwelijks overlevingskansen. En gelukkig zijn de tegels eenvoudig te reinigen!

Duurzaam

De makkelijke reiniging is natuurlijk goed voor het milieu, maar wat keramische glanzende vloertegels extra duurzaam maakt, is dat ze zo lang meegaan! Keramische hoogglans tegels zijn krasvast en vlekken niet. Hierdoor hoeft er tussentijds geen nieuwe vloer geproduceerd te worden voor uw woning. Goed voor het milieu, en goed voor uw portemonnee.

De voordelen van keramische glanzende vloertegels

Er zijn veel redenen om de populariteit van keramische glanzende vloertegels te verklaren. De vloer heeft vele voordelen:

  • Het aanbod keramische tegels is waanzinnig groot. Er is voor ieder wat wils. Klassiek, rustiek, eigentijds, modern. Ook zijn er verschillende kleurtinten, maten, structuren en prijscategorieën.
  • Grote tegels laten een kleine kamer ruimer lijken.
  • Een keramische tegelvloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is een tegelvloer ook een stuk hygiënischer dan tapijt of een houten vloer.
  • Tegels zijn geschikt voor elke ruimte: van de woonkamer, hal en keuken tot de badkamer en berging.
  • Keramische tegels zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming.
  • Wil je dezelfde vloer in de woonkamer als op je terras? Dat kan met deze tegels. Kies voor buiten wel voor vorstvrije tegels met een minimum dikte van 3 centimeter.
  • De plaatsing van tegels kan op twee manieren gebeuren: in een natte chape of op een bestaande vloer met lijm. U kunt de vloer zelf leggen.

Afium biedt kwaliteit voor scherpe prijzen

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over onze keramische glanzende vloertegels, of andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.