Menu
Your Cart

Ontdek de tijdloze charme van visgraat laminaat in je interieur

Vroeger vond je visgraat parket in grote herenhuizen, kloosters en kastelen. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen niet voor een laminaatvloer met rechte planken, maar  voor een laminaatvloer met een visgraatpatroon. Een visgraat laminaatvloer is dus geliefd. Dit type vloer straalt elegantie, warmte en tijdloze charme uit. Aan zowel een modern interieur als aan een meer traditionele inrichting voegt een visgraat laminaat vloer een vleugje luxe en verfijning toe.

Kies je voor visgraat laminaat, dan ga je voor een Dan kies je voor een laminaatvloer met met tijdloze charme. Deze vloer biedt de duurzaamheid van laminaat en laat zich gemakkelijk installeren. De planken worden in een hoek van 45 graden gelegd, wat resulteert in een klassiek visgraatmotief.

Een tijdloos design

Het design van een visgraat laminaatvloer is tijdloos en raakt nooit uit de mode. Het past perfect bij zowel klassieke herenhuizen als moderne interieurs. Visgraat laminaat straalt elegantie uit en is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren, waardoor het geschikt is voor zowel traditionele als eigentijdse interieurs.

Diverse tinten en houtstructuren

Ben je op zoek naar visgraat laminaat met een bepaalde houttint en structuur? Deze laminaat is verkrijgbaar in diverse tinten, van licht tot donker, met een simpele houtstructuur vol knoesten of met rijke nerven en knoesten. Liefhebbers van een klassieke woonstijl kunnen een donkere visgraat met een bies aanschaffen. Voor liefhebbers van een modern of industrieel interieur kunnen gaan voor een grijze visgraat laminaat vloer. Liefhebbers van een bohemian  woonstijl gaan waarschijnlijk voor een lichte laminaatvloer met visgraat en houtlook.

Spelen met de visgraat look

Je kunt spelen met de visgraat look. Zo kun je de kamer optisch veranderen. Leg je het patroon in de lengte? Dan wordt de diepte van de kamer geaccentueerd. Leg je het patroon in de breedte? Dan lijkt een smalle ruimte breder te zijn geworden.

Een visgraat laminaat vloer met houtdesign Visgraat laminaatvloeren met een realistisch houtdesign hebben een tijdloze charme. Deze vloerdelen kunnen voorzien zijn van 'register embossing', waardoor de structuur van de laminaatvloer aanvoelt als echte houten planken. Als de laminaatvloer ook nog een diepe V-groef heeft, wordt het onderscheid tussen visgraat laminaat en een echte houten vloer vrijwel onmogelijk.

Een laminaatvloer en vloerverwarming

Heb je een woning met vloerverwarming? Ook dan kun je de tijdloze charme van visgraat laminaat in je interieur ontdekken, want laminaat met visgraatpatroon is geschikt voor vloerverwarming. Met zijn lage luchtweerstand van 0,09 m2 K /W kan laminaat met een visgraatpatroon gewoon op de vloerverwarming worden gelegd. Je moet dan wel de juiste ondervloer gebruiken. Kies bij een laminaat vloer met een klikverbinding voor een ondervloer die het  contactgeluid reduceert en die tevens een lage warmteweerstand heeft.

Laat een reactie achter