Menu
Your Cart

Hoe visgraat laminaat je woonkamer transformeert

Kies je voor een visgraat laminaat vloer in de woonkamer? Ongetwijfeld voegt die laminaat vloer een vleugje stijl en elegante toe aan je woonkamer. Door de verfijnde uitstraling en het tijdloze ontwerp van de visgraat laminaat vloer creëer je een gevoel van luxe in je woonkamer..

Creëren van een harmonieus geheel

Kiezen voor een visgraat laminaat vloer is kiezen voor een vloer met een grote flexibiliteit wat betreft plank formaten. Dat maakt het mogelijk om de afmetingen van de planken aan te passen aan de afmetingen van de ruimte. Zo creëer je een harmonieus geheel.  Heb je een kleine woonkamer? Dan kun je kleine planken met een visgraat patroon gebruiken. Je creëert dan een subtieler effect. Bovendien houd je de schaal van de ruimte in balans. 

Visgraat combineren met zachte kleuren of met zwart

Valt de visgraat laminaat vloer in je woonkamer erg op? Aangeraden wordt om dan te kiezen voor zachte kleuren in je woonkamer. Je kunt met wit, grijs en beige een bepaalde rust in je huis creëren. Zo breng je het geheel in balans, terwijl de  laminaatvloer door het visgraatpatroon zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Zo wordt de woonkamer een  ideale ruimte om je in te ontspannen.

Een visgraat laminaat vloer in je woonkamer kan ook gecombineerd worden met de kleur zwart. Er ontstaat dan een duidelijk contrast. De laminaatvloer in je woonkamer komt dan goed tot zijn recht. Ongetwijfeld valt de visgraatvloer in je woonkamer erg op.

Visgraat laminaat met een chic interieur

Heb je een chic interieur? Ook dan kun je kiezen voor een laminaat vloer met een visgraat motief. Met een visgraat laminaat vloer kun je de chique look van je woonkamer versterken. De visgraatvloer is ook uitstekend te combineren met fluwelen stoffen en met gouden accessoires. 

Kiezen voor visgraat met een klassiek interieur

Wellicht kies je voor een klassiek, maar knus interieur. Match de visgraat laminaat vloer in je woonkamer dan met veel wit, neutrale hout kleuren en stoffen met textuur. Je kunt deze laminaatvloer heel goed combineren met hoogpolig tapijt. Zo geef je je woonkamer een warme uitstraling.

Visgraat laminaat: meerdere kleuren

Uiteraard is visgraat laminaat leverbaar in diverse kleuren. Bij iedere woonkamer past een andere kleurtoon. Welke kleur spreekt jou het meest aan? 

  • Je kunt onder andere kiezen voor gerookt visgraat laminaat. De visgraat laminaatvloer in je woonkamer zorgt dan voor een authentieke sfeer in je woonkamer..
  • Wil je dat je woonkamer optisch groter lijkt? Kies dan bijvoorbeeld voor Eiken Original. Door zijn lichte, natuurlijke kleur wordt je woonkamer optisch groter gemaakt.
  • Vind je warmte en gezelligheid in je woonkamer belangrijk? Kies dan bijvoorbeeld voor Eiken Licht Bruin.

Kiezen voor donker visgraat laminaat

Wellicht heb je een woonkamer met donkere meubels. Die donkere meubels kun je matchen met de visgraat laminaat vloer. Kies een laminaat vloer met een tint die vergelijkbaar is met de tint van de donkere meubels in de woonkamer. Zo creëer je een warm effect. Dat effect is geheel in balans. Heb je een woonkamer met zwart-witte accenten? Die zwart-witte accenten zorgen dan voor een elegante uitstraling. Daardoor komt het donkere visgraat laminaat nog beter tot zijn recht

De woonkamer lijkt groter met visgraat laminaat

Je kunt de visgraat laminaat met de lengte van je woonkamer mee leggen. Door het optisch effect van de  lange stroken van de visgraat laminaatvloer oogt de woonkamer groter. Een laminaatvloer met een prachtig visgraatmotief kan dan door zijn kleurschakeringen zorgen voor een authentiek effect.

Een visgraat laminaat vloer en houten meubels

Heb je veel houttinten in huis? Kies dan voor een houtkleurige  visgraat laminaat vloer in je woonkamer, omdat hout op hout een heel natuurlijk effect geeft. Je kunt de rust bewaren door te kiezen voor twee kleuren hout. De rust in een ruimte met houten meubels kan ook worden bewaard  door een vloerkleed in een aardetint op de laminaatvloer te leggen.

Laat een reactie achter