inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 900x2000 10mm NANO

inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 900x2000 10mm NANO

Let op! Online bestellen, afhalen & leveren is gewoon mogelijk! Bezorging kan door topdrukte iets langer duren dan u normaal gewend bent.
inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 1000x2000 10mm NANO

inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 1000x2000 10mm NANO

verleng-inloopdouche 1000x2000 op rail 10mm NANO

verleng-inloopdouche 1000x2000 op rail 10mm NANO

inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 900x2000 10mm NANO

Normale prijs € 412,79 Speciale prijs € 288,95 € 238,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
k-652402
inloopdouche
900x2000
Voorzien van 10mm Safety Glass
Met NANO
ZWART muurprofiel
ZWARTE stabilisatiestang


Een inloopdouche is een echte eyecatcher voor uw badkamer.
Zonder een deur te hoeven openen kunt u de doucheruimte betreden. Vaak kunnen inloopdouches ook rechtstreeks op de vloer worden geplaatst. In beide gevallen vergroot dit het instapgemak.

Dit type inloopdouche is gemaakt van Safety Glass en met NANO-coating afgewerkt. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat.

Safety Glass:
Al onze inloopdouches worden standaard al gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteen valt. Daardoor is de kans op ernstig letsel ook vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waardoor de meeste breukschades ontstaan is dit natuurlijk een groot pluspunt.

Safety Glass is echter een bijzondere soort. Want naast dat het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas is er ook nog eens een folie op aangebracht die ervoor zorgt dat het glas niet langer uiteen springt in de duizenden stukjes maar dat deze stukjes ook nog eens op hun plek blijven door de aangebracht folie. Veiliger kunnen we het niet maken !

NANO-coating:
Op microscopisch niveau ziet de wereld er heel anders uit. In het geval van glas is er dan te zien dat een product gemaakt van glas heel veel kleine open poriën heeft. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten.
Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën “dichtgesmeerd” en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak.
NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus.

Raadpleeg voor het plaatsen van dit product eerst de handleiding.

Safety Glass 2.0 from Korver Holland on Vimeo.

Meer informatie
Lengte900
Breedte2000
Hoogte in cm10 mm
Dikte10 mm
KleurZwart (gespoten)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:inloopdouche + Safety Glass + ZWART muurprofiel 900x2000 10mm NANO
Uw waardering
Andere alternatieven die mogelijk iets voor u zijn!