Perskoppelingen

Wilt u voordelig en zonder solderen een waterleiding aanleggen voor een badkamer, keuken, toilet of cv-installatie? Kies dan voor de universele Comisa/Ravani perskoppelingen. Dit systeem is veilig, betrouwbaar, snel in aanleg en zeer voordelig.Heeft u een ander merk meerlagenbuis met dezelfde doorsnede-maten ?,dan passen de perskoppelingen.als u met een TH-profielpersbek perst.

Een groot voordeel is dat de perskoppelingen van Comisa/Ravani afgeperst worden over 2 speciale slijtvaste EPDM-siliconen ringen per zijde van de perskoppeling . Bij vrijwel alle andere merken wordt er 1 ring gebruikt. Voordeel van deze 2 EPDM siliconen ringen is dat de Comisa koppelingen na persing 100% waterdicht zijn.

De perskoppelingen van Comisa hebben eveneens als voordeel dat u door het kijkvenster kunt zien of de kunststof meerlagenbuis goed in de koppeling is geduwd voordat u kunt persen.

Bij het Comisa/Ravani perssysteem hoef je de meerlagenbuis niet af te schillen om te kunnen persen, zoals wel het geval is bij bijvoorbeeld het Viega perssysteem.

HetComisa/Ravani  perssysteem is 360 graden draaibaar. De geperste hulsen die over de 2 speciale EPDM-siliconenringen per zijde van de perskoppeling worden geperst, lopen over in een witte geledering die draaibaar is. Bij de t-stukken, kun je het t-stuk volledig open gooien. Hierdoor kom je altijd weer goed uit als de draairichting verkeerd geperst is.

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op: