Horizontale radiator

Met een horizontale radiator van Afium past uw verwarming goed bij uw interieur! Een horizontale radiator is overal te plaatsen, en ook op ‘loze’ ruimte zoals onder een raam. Zo hoeft de radiator niet veel muur ruimte in beslag te nemen! 

Afium heeft een ruim aanbod aan horizontale radiatoren. U vindt snel een eenvoudig en geschikt model voor uw woning. Naast horizontale radiatoren hebben we ook een ruim assortiment verticale radiatoren. De horizontale radiator is verkrijgbaar met een vlakke of een geribbelde voorplaat, en is er in vele kleuren. Zo is een zwarte horizontale radiator een ware blikvanger in uw interieur. Bij Afium vindt u gemakkelijk de radiator die bij u past!

Een horizontale radiator kan altijd

Een horizontale radiator wordt in de lengte van de ruimte opgehangen. Hierdoor wordt de ruimte extra benadrukt, en lijkt deze langer. Bovendien kan een horizontale radiator onder een raam worden geplaatst. Dit is vaak ruimte die niet voor iets anders benut kan worden, dus daarmee neemt de horizontale radiator geen plaats in die u voor decoratie of meubilair zou willen gebruiken. Onze radiatoren zijn sterk genoeg om ook grote ruimtes te verwarmen, en daarom bij uitstek geschikt voor de woonkamer. 

Kies een horizontale radiator in zwart!

Een horizontale radiator kan handig zijn om ‘weg te werken’, bijvoorbeeld achter een bank of tafel. Maar radiatoren zijn tegenwoordig mooi vormgegeven, dus dat is niet altijd nodig. Zo hebben we bij Afium verschillende kleuren horizontale radiatoren. Een zwarte radiator kan een strakke, moderne uitstraling in uw huis versterken. Of toch juist wegvallen, als u donkere muren of behang heeft. Zwart heeft een chique, elegante uitstraling, en dat geldt ook voor een zwarte horizontale radiator.

Verschillende aansluitingen

U heeft de keuze uit een boven- en een onderaansluiting. Mocht het voor u niet duidelijk zijn welke u nodig heeft, neem dan zeker even contact op met onze vakdeskundigen. Zij helpen u bij het uitzoeken van de juiste radiator. De materialen voor het aansluiten vindt u ook in onze webshop. Kranen en aansluitingen, leidingen en buizen, gereedschap en meer. Zo heeft u in één keer alles binnen om uw project af te ronden!

De voordelen van Afium

Bestelt u bij Afium, dan profiteert u van onze voordelen. Klantenservice staat bij ons altijd bovenaan het lijstje. We doen er alles aan om u van de beste service te voorzien. Daarom leveren we bijna altijd uit voorraad, de bestelling wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. We garanderen uw tevredenheid. Is uw horizontale radiator toch niet wat u had verwacht? Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop gemakkelijk retourneren. We leveren alleen de beste merken met tot wel 10 jaar garantie op uw aankoop. 

Ontdek ons aanbod

Niet alleen voor een horizontale radiator bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Afium vindt u een grote variatie aan laminaat, vloertegels, wandtegels, sanitair en pvc click-vloeren. Onze overzichtelijke webshop bestaat uit verschillende categorieën. U kunt gericht zoeken en de gewenste categorie selecteren. Bekijk alleen de producten die van toepassing zijn op uw zoekopdracht. Plaats het product in de winkelmand en bestel.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze radiatoren? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een  e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.