Sunshine links complete douchecabine 120x90x218 alu 5mm glas

Regular Price € 1.364,48 Special Price € 955,14 € 789,37
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
16043
Sunshine links complete douchecabine
120x90x218
5mm glas
aluminium chrome profielen
schuifdeur 5 mm veiligheidsglas
zwarte glazen achterpanelen met opbergrekje en handdoekdrager
deurgreep in inox
douchezuil met regelbare jets
eengreepmengkraan en omschakelaar
handdouche en regelbare stang
dak met regendouche
douchebak met vloer in houtcomposiet.
NIET OMKEERBAAR.
EENVOUDIG TE INSTALLEREN MET EASYFIX SYSTEEM ZONDER SILICONE
De Sunshine complete douchecabine is een douchecabine met alles er op en er aan. Wat een luxe! Bestel, monteer en ga meteen onder het fijne water staan.
Deze Sunshine complete douchecabine bevat een schuifdeur. Hierdoor heeft u meer plaats over in de badkamer, omdat er geen ruimte nodig is voor het openen van de douche. Stapt u in de douche, dan bevindt zich daar een handige handdouche met regelbare glijstang en een douchezuil met 6 regelbare waterjets. Deze waterjets masseren en stimuleren uw huid. In het dak van de douchecabine zit een regendouche verwerkt. Met de eengreeps mengkraan met omschakelaar stelt u zelf gemakkelijk uw ideale douchebeurt samen. In het fijne opbergrekje bergt u al uw douchespulletjes op. Daarnaast bevindt zich in deze douchecabine een handgreep.
Deze douchecabine is gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, bevat aluminium chrome profielen en heeft sfeervolle zwarte glazen achterpanelen. De douchebak heeft een vloer gemaakt van houtcomposiet. U installeert deze douchecabine in een rechter hoek eenvoudig door het easyfix systeem. Let op: deze Sunshine douchecabine is NIET omkeerbaar, kan zonder silicone geïnstalleerd worden en sluit naadloos aan tegen de muur met behulp van een regelbaar profiel.
Gehard veiligheidsglas:
Al onze douchecabines worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is, zoals de naam al zegt, veiliger dan standaard glas. Bij breuk van normaal glas zal de glasplaat in grote stukken uiteenvallen. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.
Raadpleeg bij het plaatsen van dit product de handleiding.
Meer informatie
Lengte120
Breedte90
Hoogte in cm218
KleurWit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sunshine links complete douchecabine 120x90x218 alu 5mm glas
Uw waardering
Andere alternatieven die mogelijk iets voor u zijn!