Let op! Online bestellen, afhalen & leveren is gewoon mogelijk! Bezorging kan door topdrukte iets langer duren dan u normaal gewend bent.
Let op! 2 t/m 16 augustus zijn wij gesloten i.v.m bouwvakantie!
Tijdelijk 30% KORTING op alle Ambiant /Floorlife PVC Vloeren met kortingscode AFIUMLIVE

Designradiator

Een radiator is niet meer slechts een noodzakelijk kwaad: met een designradiator wordt uw verwarming een onderdeel van uw interieur! 

Afium heeft een ruim aanbod aan designradiatoren. U vindt snel en eenvoudig een geschikt model designradiator voor uw woning. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, en er is keuze uit horizontale en verticale radiatoren. Zo vindt u gemakkelijk de designradiator die bij u past!

Een designradiator past in elk interieur

Radiatoren hoeven niet meer weggewerkt te worden achter een meubelstuk: ze mogen gezien worden. Een designradiator is een ware blikvanger, en past bij de sfeer van uw woning. U kunt kiezen voor een horizontale of verticale designradiator, in verschillende kleuren. Ook is er de keuze in geribbelde of vlakke voorplaat. Zorg ervoor dat de radiator groot genoeg is om de ruimte te verwarmen waar deze komt te hangen. De ervaren medewerkers van onze klantenservice kunnen u eventueel adviseren!

Een designradiator voor iedere ruimte

Een designradiator is een radiator die zo ontworpen is dat hij een blikvanger is, maar tegelijkertijd ook mooi kan wegvallen in de ruimte. Deze radiatoren wijken daarin duidelijk af van de gewone radiatoren. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een designradiator voor in hun woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Designradiatoren zien er niet alleen ongelooflijk stijlvol uit. ze zijn ook vervaardigd met hoogwaardige componenten en hebben een garantie van 10 jaar. Als u radiatoren van hoge kwaliteit zoekt, is het kiezen van één van onze design verwarmingen een uitstekende keuze!

Verticale designradiator

Bij Afium hebben we een uitgebreid assortiment verticale designradiatoren, en vindt u er altijd één die past in uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld veel ramen, en daardoor weinig muur ruimte om een radiator te bevestigen? Dan kan een verticale radiator uitkomst bieden! Deze worden in de hoogte geplaatst, maar geven natuurlijk evenveel warmte! Zo heeft u meer muur ruimte vrij voor ander meubilair, of decoraties. De verticale radiator complimenteert uw interieur, of dat nu modern of klassiek georiënteerd is!

Verschillende aansluitingen

U heeft de keuze uit een boven- en een onderaansluiting. Mocht het voor u niet duidelijk zijn welke u nodig heeft, neem dan zeker even contact op met onze vakdeskundigen. Zij helpen u bij het uitzoeken van de juiste radiator. De materialen voor het aansluiten vindt u ook in onze webshop. Kranen en aansluitingen, leidingen en buizen, gereedschap en meer. Zo heeft u in één keer alles binnen om uw project af te ronden!

Uw designradiator snel in huis

Afium heeft een groot deel van het assortiment op voorraad. Hierdoor kunnen we vaak binnen een paar werkdagen leveren. U kunt eenvoudig hier bestellen, zodat uw nieuwe designradiator binnen enkele dagen bij u thuis wordt bezorgd. De bestelling kan ook worden opgehaald bij onze showroom in Rotterdam. Twijfelt u over uw nieuwe aankoop? Geen zorgen, u krijgt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Binnen deze tijd mag de radiator retour worden gestuurd.

Neem contact met ons op!

Bestelt u bij Afium, dan profiteert u van onze voordelen. Klantenservice staat bij ons altijd bovenaan het lijstje. Heeft u vragen of opmerkingen over onze designradiatoren? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? U kunt ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een  e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.