Design tegels

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Dan bent u bij Afium aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan design tegels, voor wand en vloer! Hiermee maakt u echt iets persoonlijks van uw huis!

Afium heeft een ruim aanbod aan design tegels. U vindt snel een eenvoudig en geschikte tegel voor uw woning, of dat nu vloertegels of wandtegels zijn. Met designtegels wordt uw vloer of wand een ware blikvanger. Ook kunt u ervoor kiezen om slechts een deel van de muur of vloer te bedekken met design tegels, zodat het een decoratief doel dient. Kortom: elegant én praktisch!

Design tegels in verschillende materialen

Bij Afium hebben we een groot assortiment aan design tegels. We hebben een grote keuze in kleuren en afwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans designtegel. Deze hebben een moderne, strakke look die de sfeer van uw interieur helemaal af maakt. Ook mooi in contrast met bijvoorbeeld klassieke meubels. Of wat denkt u van een design metro tegel? Met de afgeslepen kanten weerkaatst deze design tegel extra licht, wat fijn is in kleine ruimtes. 

Design tegels voor de wand

U kunt, naast design vloertegels, ook kiezen voor design wandtegels. Wandtegels zijn gemakkelijk schoon te maken, en kunnen goed tegen vocht. Van oudsher worden ze daarom vaak gebruikt in vochtige ruimtes en de keuken. Maar onze design wandtegels staan overal mooi, en kunnen een prachtig accent geven aan bijvoorbeeld de hal, trap of woonkamer. Of wat denkt u van een design wandtegel op een deel van de wand, als decoratie of lambrisering? Très chique!

Design tegels voor op de vloer

Om van uw vloer echt iets bijzonders te maken, kunt u kiezen voor design vloertegels. De vloertegels zijn duurzaam, water- en hittebestendig en met designtegels maakt u het interieur echt af. Wat denkt u bijvoorbeeld van een tegel met relief, of in een bijzondere vorm zoals een hexagon? Ook mooi als een accent, zoals een lijst!

Makkelijk in onderhoud

Design tegels zijn hitte- en waterbestendig. Daarom zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes. U kunt tegels eenvoudig afnemen met water en zeep. Voor hoogglans tegels kunt u eventueel een klein beetje hoogglans middel voor de vaatwasser toevoegen. Onderhoud is makkelijk en snel!

Staan design tegels in uw interieur?

Design tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, patronen, kleuren en afmetingen. Passen ze wel in uw interieur? Dat kunt u zelf bekijken in onze showroom. Hier kunt u onze producten in het echt aanschouwen. Onze medewerkers voorzien u van een passend advies en informatie. Plaats uw bestelling in de showroom of bestel online. U kunt de bestelling in Rotterdam ophalen of deze wordt snel bij u thuis bezorgd. Hier vindt u alles over onze voorwaarden en bezorg tarieven.

Afium biedt kwaliteit

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over onze design tegels, of de andere producten? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. We helpen u bij al uw vragen.