Decor tegels badkamer

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw badkamer? Dan bent u bij Afium aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan decor tegels, voor wand en vloer! Hiermee wordt maakt u echt iets persoonlijks van uw badkamer.

Decor tegels badkamer geven uw badkamer een unieke sfeer. Afium heeft een ruim aanbod aan decor tegels. U vindt snel een eenvoudig en geschikte tegel voor uw badkamer, zowel vloertegels als wandtegels. Met decortegels wordt de vloer of wand van uw badkamer een ware blikvanger.

Decor tegels badkamer voor de vloer

Om van uw badkamervloer echt iets bijzonders te maken, kunt u kiezen voor decor vloertegels. De vloertegels zijn duurzaam, water- en hittebestendig en met decor tegels badkamer maakt u de badkamer echt af. Wat denkt u bijvoorbeeld van een tegel met relief, of in een bijzondere vorm zoals een hexagon? Ook mooi als een accent, zoals een bies!

Kies decor tegels aan de wand

U kunt natuurlijk ook kiezen voor decor wandtegels. Wandtegels zijn gemakkelijk schoon te maken, en kunnen goed tegen vocht. Van oudsher worden ze daarom vaak gebruikt in vochtige ruimtes en zijn ze bij uitstek geschikt voor de badkamer. Of wat denkt u van een decor wandtegel als accent op een deel van de wand, als decoratie of lambrisering?

Decor tegels badkamer maken uw badkamer bijzonder

Decor tegels zijn elegant én praktisch! Ze zijn makkelijk afneembaar met water, waardoor uw badkamer makkelijk en hygienisch schoon te maken is. Decor tegels trekken de aandacht naar zich toe en vormen een unieke toevoeging in uw badkamer. Welke stijl u ook kiest, Afium heeft er een bijpassende decortegel voor.

Staan decor tegels in uw interieur?

Decor tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, patronen, kleuren en afmetingen. Passen ze wel in uw interieur? Dat kunt u zelf bekijken in onze showroom. Hier kunt u onze producten in het echt aanschouwen. Onze medewerkers voorzien u van een passend advies en informatie. Plaats uw bestelling in de showroom of bestel online. U kunt de bestelling in Rotterdam ophalen of deze wordt snel bij u thuis bezorgd. Hier vindt u alles over onze voorwaarden en bezorg tarieven.

Afium biedt kwaliteit

Bestelt u bij Afium, dan kiest u voor kwaliteit. We leveren alleen producten aan waar we zelf achter staan. We sorteren de beste merken en producten voor onze collectie. We zorgen dat uw wensen voor in huis werkelijkheid worden. Heeft u nog vragen over onze decor tegels badkamer, of de andere producten? Onze medewerkers helpen u graag.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze decor tegels badkamer? Of wilt u meer informatie over onze andere producten? Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam! Hier kunt u onze decor tegels badkamer met eigen ogen bekijken, voelen en direct aanschaffen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Bel 010-786 0130 en spreek met een van onze ervaren medewerkers. Ook kunt u een e-mail sturen, of ons contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw berichten zo snel mogelijk.