Zoekopdracht verfijnen

Badkamerspiegel

In een badkamer hoort natuurlijk ook een mooie badkamerspiegel! De spiegel die u kiest, is van invloed op de sfeer in deze ruimte. Bij Afium hebben we dan ook een ruime keuze uit diverse maten en stijlen badkamerspiegels.


Kies de juiste badkamerspiegel

Bij Afium hebben we alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Zo kunt u alles bij elkaar uitkiezen, op één adres. De spiegel is een belangrijke accessoire voor uw badkamer of toilet. U heeft keuze uit vierkante of ronde spiegels, maar ook spiegels met verwarming en verlichting. Ook zijn de afmetingen uiteraard van belang. Hoe maakt u nu de keuze voor de juiste badkamerspiegel?


De afmetingen van uw badkamerspiegel

Zorg ervoor dat de badkamerspiegel niet te groot, maar ook niet te klein is. Dit heeft te maken met de grootte van de badkamer zelf. Een grote spiegel in een kleine badkamer kan opvallend en storend zijn: de spiegel trekt dan teveel aandacht. Echter, met de juiste spiegel in een kleine badkamer kan de ruimte optisch groter lijken. Ook in een grote badkamer is het niet altijd makkelijk om een spiegel te kiezen. Een te kleine badkamerspiegel kan namelijk helemaal wegvallen. Daarom raden we u aan om de spiegel in verhouding tot het badkamermeubel te kiezen. Door de spiegel dezelfde breedte te houden als het badkamermeubel, maakt u van uw meubel en spiegel één mooi geheel.


Praktisch

Een spiegel kan een mooi accent zijn in de badkamer, of zelfs een stilistisch statement. Maar hij moet vooral ook praktisch zijn! Zorg ervoor dat de spiegel groot genoeg is om alles te zien wat nodig is, en eventueel ruimte heeft voor meerdere personen als dat bij uw gewoonten past. Mensen brengen gemiddeld drie kwartier per dag voor de spiegel door. Dan kunnen we maar beter zorgen dat we alles ook goed kunnen zien!


Spiegel en verlichting

De badkamerspiegel speelt een rol bij de verlichting van de ruimte. Door het licht op een slimme manier te weerkaatsen, kunt u veel meer halen uit het beschikbare licht. Een spiegel aan de wand tegenover een raam bijvoorbeeld, maakt de ruimte lichter. En hierdoor optisch groter. Of u kunt natuurlijk ook kiezen voor een spiegel met ingebouwde verlichting! Zo heeft u altijd voldoende licht tijdens het tanden poetsen, scheren of aanbrengen van make up. Bovendien geeft de badkamerspiegel met ingebouwde verlichting mooi, sfeervol licht. Ideaal om tijdens een ontspannende douche of bad, na een lange dag werk.


De voordelen van Afium

Bij Afium hebben we alles in huis voor uw nieuwe badkamer. Zo bent u in één keer klaar. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen of van advies te voorzien. Dankzij onze grote voorraad heeft u uw nieuwe spullen snel in huis!


Een nieuwe badkamerspiegel van Afium

Niets is zo vervelend als wanneer u bij uw badkamer spiegel uw make up op wilt doen, maar dat u geen goede verlichting hebt of dat u een beslagen spiegel heeft, omdat u net heeft gedoucht. Gelukkig hebben wij bij Afium daar een oplossing voor! In ons uitgebreide assortiment vindt u naast standaard spiegels ook veel badkamerspiegels met led verlichting. Door extra licht van de lampen weet u zeker dat uw make up goed zit op uw gezicht. Bovendien bieden wij producten aan die condensvorming tegen gaan, waardoor u altijd goed zicht heeft, ook na een warme douche.


Afium heeft een wandspiegel voor iedereens wensen

Een spiegel aan de muur boven de wastafel valt natuurlijk niet te ontbreken in een badkamer. Kom langs bij een van onze showrooms als u advies nodig heeft over ons assortiment. Wij hebben immers een ruim assortiment met veel producten, zoals badkamerspiegels met verlichting, een spiegelkast voor extra opbergruimte en extra sfeer, spiegelverwarming om de condens tegen te gaan en andere badkamerspiegels met handige extra's en mooie details. Voor een badkamerspiegel kopen is het handig dat u de deur uitgaat naar een showroom voor het echt bekijken van de spiegel. Dan kunt u zien hoe de spiegel er in het echt uit ziet en bovendien kunt u dan ook direct bevestigingsmateriaal of andere toebehoren kopen.


Snel een spiegel in huis voor een normale prijs!

Een ander voordeel van een spiegel kopen bij Afium is dat wij met een snelle levering de producten bij u thuis kunnen laten bezorgen. Via onze website stopt u de producten in uw winkelwagen en voor u het weet heeft u uw nieuwe spiegel al in huis. Bovendien is op onze website ook te zien welke accessoires mooi passen bij uw spiegel en andere spullen zoals uw inbouw baden, tegels en ander meubilair.


Verschillende uitvoeringen spiegels

Wij hebben in ons assortiment meer dan één soort uitvoering badkamerspiegels. Onze spiegels zijn in bijvoorbeeld een rechthoekige vorm te krijgen, maar wij hebben ook een ronde badkamerspiegel. Doordat onze spiegels in veel verschillende afmetingen te krijgen zijn, kunt u een ruimtelijk effect creëren, ook in een kleinere ruimte. Met een mooie ronde spiegel van Afium kunt u een vergrotend effect creëren, maar ook spiegels met rechte lijnen kunnen een mooie luxe uitstraling hebben.


Helder en luxe uitstraling met een spiegel van Afium

De badkamerspiegels van Afium zijn ook te krijgen met licht, zoals wij net al vertelden. Deze spiegels zijn zeker geen overbodige luxe, omdat je dan zeker weet dat je er goed uit zit voor je de deur uit gaat. Als jij zo een badkamerspiegel wilt kopen, met je er natuurlijk wel rekening mee houden dat er een stopcontact in de buurt zit van je badkamerspiegel. Zonder de stekker in het stopcontact te steken kan je de lichtschakelaar wel blijven aanklikken, maar er gebeurt dan natuurlijk niets.


Eenvoudige montage van de spiegels

Bij Afium bent u verzekerd van een eenvoudige montage van de spiegels. Of u nou een eenvoudige aluminium badkamerspiegel heeft gekocht of een uitgebreide badkamerspiegel met veel extra's: ze zijn eenvoudig te monteren. Bij Afium zorgen wij ervoor dat u met zo veel mogelijk comfort kunt douchen en kunt genieten van uw badkamer. Wij helpen u dan ook graag bij al uw vragen en opmerkingen.